Amenajarea baii

Cum sa ne amenajam baia?

» Baie, grup sanitar sau toaleta, toate acestea au fost pentru multi ani de zile, cel putin inainte de anul 1990, doar un loc functional al casei caruia designerii nu i-au dat prea multa importanta. Insa lucrurile s-au schimbat, in bine, din punct de vedere stilistic, baia transformandu-se intr-un loc de relaxare in care majoritatea dintre noi ne dorim sa stam confortabil si sa ne simtim inconjurati de stil, delicatete si bun gust.

» La fel ca si in alte domenii, cateodata simplitatea poate da o nota de eleganta. Mobila cat mai putina cu obiecte sanitare de baza si cat mai mult spatiu liber in care sa-ti gasesti relaxarea.

» Anumite stiluri de decor iti pot crea senzatia de pace si liniste, a unui loc ideal pentru a te destinde.

» Mobilierul poate fi realizat din sticla, marmura sau alte materiale lemnoase rezistente la abur si umezeala. In materie de culori este indicat sa folositi pentru mobilier, gresie, faianta si obiecte sanitare culori care va plac si va destind.

» Deasemenea puteti atasa pe pereti tablouri abstracte sau chiar jocuri de culori, sau picturi direct pe pereti pentru a realiza un design mai nonconformist al toaletei. Nu uitati de “celebrul” suport pentru reviste si, daca sunteti in pas cu tehnologia, puteti utila baia cu gadget-uri noi cum ar fi tablete sau movie playere incorporate in perete, pentru a savura o baie relaxanta in apa fierbinte.Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*