De ce Avangarde City este locul ideal pentru tine și familia ta: spațiu, confort, siguranță și facilități de top

Avangarde City Bucuresti Bragadiru

Avangarde Group este o companie care dezvoltă proiecte rezidențiale de calitate în zona de vest a Bucureștiului, iar unul dintre proiectele lor este Avangarde City. Dacă îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, cu apartamente spațioase și finisaje de calitate, Avangarde City este alegerea potrivită pentru tine și familia ta.

Acest proiect imobiliar se află în apropiere de centre comerciale, școli, grădinițe, parcuri și mijloace de transport în comun. În plus, beneficiezi de toate facilitățile urbane, precum parcare proprie, administrare, salubritate, apă, canal, gaz și internet.

Cuprinde 17 imobile cu un regim de înălțime de D+P+7E, deservite de lifturi moderne. În total, sunt disponibile 3500 de apartamente, de tip garsonieră, cu două sau trei camere, cu suprafețe generoase. Prețurile pornesc de la 38.000 euro pentru o garsonieră și ajung până la 75.000 euro pentru un apartament cu trei camere. Avangarde City este un proiect dezvoltat direct de către dezvoltator, fără comision, ideal pentru familii. Iată de ce!

Oferă un spațiu generos

Avangarde City îți oferă apartamente cu suprafețe generoase, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere. Fiecare apartament are o compartimentare optimă, care îți permite să îți amenajezi locuința după propriul gust și nevoi. De asemenea, ai la dispoziție un pod mansardabil, unde poți amenaja un spațiu deschis sau un depozit. Dacă preferi o casă tip duplex, Avangarde City îți pune la dispoziție locuințe cu terasă și două locuri de parcare în proprietate.

Fiecare apartament are o suprafață utilă optimă, care permite amenajarea unui living confortabil, a unei bucătării funcționale și a unor dormitoare primitoare. Apartamentele beneficiază de balcoane sau terase, unde te poți relaxa și admira peisajul urban. În plus, ansamblul rezidențial se întinde pe o suprafață de 65.000 mp, oferind un cadru aerisit și plăcut. 

avangardecitybragadiru

Oferă confort sporit

Avangarde City garantează un confort sporit prin calitatea materialelor folosite și a finisajelor. Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică individuală și contorizare separată, ușă metalică la intrare, uși interioare premium, gresie, faianță și obiecte sanitare moderne. De asemenea, ansamblul rezidențial este dotat cu lifturi moderne și respectă toate normele de construcție în vigoare atât din punct de vedere seismic, cât și din punct de vedere al izolării termice și fonice.

La Avangarde City, vei găsi apartamente cu finisaje de cea mai bună calitate, vei avea parte de confort sporit, dar și o de  factură redusă la utilități.

Siguranță

Siguranța este un factor important pentru orice familie care doreşte o locuință nouă. La Avangarde City, vei beneficia de siguranța oferită de o construcție solidă și rezistentă la cutremure, dar și de siguranța oferită de o parcare proprie, administrare și salubritate. De asemenea, Avangarde City sporeşte siguranța ta și a familiei tale prin amplasarea într-o zonă liniștită și aerisită, departe de aglomerația urbană.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu sistem de supraveghere video și pază permanentă. Totodată, ai acces la un birou de vânzări și o echipă de profesioniști care îți stau la dispoziție pentru orice problemă sau întrebare.

Facilități de top

Avangarde City îți oferă acces la o gamă variată de facilități de top, care îți vor face viața mai ușoară și mai plăcută. În imediata apropiere a ansamblului rezidențial se află diverse centre comerciale (Lidl, Auchan, Metro, Brico Depot), unde poți face cumpărături pentru tine și familia ta.

De asemenea, ai la dispoziție grădinițe, școli, parcuri, săli de sport, terase, restaurante și farmacii. Dacă vrei să te deplasezi în alte zone ale orașului sau în afara lui, ai acces facil la mijloacele de transport în comun (STB: 178, 138 și Maxi Taxi). 

Avangarde City este un ansamblu rezidențial care îți oferă tot ce ai nevoie pentru a trăi bine: spațiu, confort, siguranță și facilități de top. Aici vei găsi apartamente noi, cu suprafețe generoase și prețuri corecte, care se potrivesc perfect nevoilor tale și ale familiei tale. Nu ezita să îi contactezi la numărul de telefon pe care îl găseşti aici avangardecity.ro pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.

Nu mai aștepta și profită acum de oferta promoțională limitată a Avangarde City! Poți achiziționa un apartament nou la un preț redus și cu TVA inclus. Avangarde City este locul ideal pentru tine și familia ta!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.