Casa din grinzi profilate

Cum arata o casa din grinzi profilate?

» Grinzile profilate uscate sunt o alternativa viabila pentru executia unei case, si aici nu vorbim doar despre case de vacante, ci chiar despre o casa in care sa poti locui permanent.

» In urmatorul articol vom incerca sa va prezentam cum arata o casa realizata din grinzi profilate la gata.

» Asteptam opiniile voastre in sectiunea de comenturi de la baza paginii.

Sursa foto: tvoidom-msk.ru

Despre Mihai 60 Articole
Salut! Numele meu este Mihai si sunt inginer proiectant instalatii in constructii si retele edilitare. Scriu articole pe acest blog pentru ca imi place foarte mult domeniul in care activez si cred ca printr-o informare cat mai buna a oamenilor despre acest domeniu, vom reusi sa avem constructii si instalatii mult mai calitative in tara noastra!

13 Comments

 1. Aveti cumva schita acestei case? Sunt curios ce dimensiuni are, deoarece pare mica la exterior si imensa la interior. Va multumeac.

  • Preturile pe piata romaneasca variaza intre 250 si 350 de euro pe mp, in functie de gradul de finisare dorit si calitatea materialelor. Casa din prezentare costa undeva la 45000 de euro complet echipata cu materiale si instalatii de calitate.

   • In pretul acesta este inclus si mobilierul sau doar constructia, finisajele si instalatiile sanitare, termice si electrice? Incalzirea se face prin intermediul centralei pe gaz sau?
    Multumesc.

    • Doar constructia, finisajele si instalatiile interioare.
     Incalzirea se face prin intermediul unei centrale pe gaz Buderus
     Iar semineul este mai mult de design cu toate ca aduce si el un aport de caldura in incapere…

     • Din ce am vazut pe site-ul lor, constructorii sunt din Rusia. Voi aveti ceva legatura cu ei sau ii putem contacta direct? Oare lucreaza si in Romania?

 2. Ii puteti contacta direct fara probleme. Nu stiu daca lucreaza si in Romania. Dar daca nu lucreaza, puteti cauta pe internet si alte firme de la noi din tara care realizeaza astfel de case…

 3. Casa este f faina dar scara interioara este un dezastru – o bomba cu ceas ! Asa o scara este intentionat conceputa pt ca cineva sa-si rupa gatul in cadere …

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.