Covor PVC eterogen pentru confort și idei de design modern

covor pvc eterogen

Un covor PVC eterogen are o compoziție destul de complexă. Modelul vizibil pe toată suprafața este protejat de un strat de PVC pur transparent. Pentru o acoperire eterogenă, grosimea unei astfel de acoperiri rezistente la uzură este de aproximativ 0,7 mm. Acest strat suportă toată sarcina asupra abraziunii acoperirii.

Durata de viață a covorului din PVC eterogen, depinde de calitatea acestuia. Pe lângă un model clar și un strat pur din PVC, covorul conține o plasă de armare din fibră de sticlă. Datorită acestei plase, covorul nu trebuie să fie întins înainte de așezare, ceea ce simplifică și accelerează foarte mult procesul de amplasare pe spații mari.

Îmbinările sunt îmbinate cu un cordon special, care poate fi asortat cu culoarea modelului. Pe lângă o acoperire omogenă, pe un strat eterogen pot fi create diverse modele. Modelul ales va oferi podelei luminozitate și personalitate, iar durata de viață este de circa 10-15 ani. Grosimea ultimului strat afectează rezistența stratului de acoperire la abraziune. Acest strat are pori mici și la început îngrijirea și curățarea nu provoacă dificultăți.

La curățare, este indicat să folosești perii nerigide, să nu folosești mașini rotative grele, deoarece, din cauza acestora acoperirea se poate deforma din cauza sarcinii grele. Curățarea trebuie făcută cu atenție, deoarece stratul superior decorativ eterogen este destul de subțire și poate fi deteriorat, dacă nu sunt îndeplinite toate cerințele. Un astfel de covor îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță la incendiu și nu se aprinde. Covorul PVC eterogen este folosit în principal pentru locuri cu trafic ridicat, cum ar fi birouri ale companiilor mari cu un număr mare de angajaţi, hoteluri, hale, stații.

Covor PVC eterogen – pardoseală de design

Covorul PVC eterogen are un tip suport din spumă compactă sau calandră. Folosind tehnologia calandrului este mai dens și mai rigid, ceea ce înseamnă că rezistă mai bine la deformare și abraziune. Ratele sale absolute de priză și abraziune sunt în general mai mari, decât cele ale covorului PVC pe bază de compact. Stratul de protecție este un strat din PVC pur. Cu cât stratul protector este mai gros, cu atât acesta rezistă mai mult la abraziune, toate celelalte lucruri fiind egale.

Acoperirile de podea sunt în curs de dezvoltare atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al designului. Design de podele – acesta este numele unei categorii emergente printre podele. Niciun alt segment nu se dezvoltă la fel de mult ca cel al aşternuturilor pentru podele.

Dacă termenul „pardoseală de design” nu înseamnă nimic pentru tine, atunci trebuie să știi că un covor PVC eterogen este de înaltă calitate și reproduce lemnul, piatra, metalul sau alte materiale într-un mod extrem de autentic. Dacă vei cumpăra un covor PVC eterogen, nu numai că vei face economii considerabile, dar vei putea să-ți cumperi și un palton elegant și la modă.

Covor PVC eterogen – Compoziție și structură

Un covor PVC eterogen este un fel de linoleum multistrat pentru podea, unde numărul de straturi poate ajunge până la șase. De regulă, primul strat este baza și poate fi din PVC, sau material textil. Al doilea strat conține fibră de sticlă, care sporește foarte mult rezistența.

Următorul strat este un strat decorativ cu un model, care este acoperit cu un strat protector care protejează stratul decorativ de abraziune. Covoarele PVC eterogen sunt utilizate pentru a acoperi suprafețele comerciale, semi-comerciale, cât și pe cele casnice. Covorul PVC eterogen poate fi găsit într-o gamă largă de culori. Poți alege nuanța potrivită pentru interiorul casei tale, deoarece îți garantează înalta calitate și fiabilitatea.

Principalele modele sunt o imitație a materialelor naturale. Caracteristicile și beneficiile acestui produs îți permit să abandonezi complet alte produse, deoarece, lista caracteristicilor pozitive include aspectul unic, rezistența la umiditate și protecția stratului împotriva uzurii, rezistența ridicată și capacitatea de utilizare în încăperi cu intensitate crescută.

Covorul PVC eterogen este o pardoseală moale și confortabilă, care reține perfect căldura în casa sau în birou tău. Este plăcut la atingere și este asemănător texturii unui covor. Este o soluție excelentă chiar și pentru locurile cu trafic intens. Acest produs este capabil să reziste la cele mai extreme condiții de funcționare, astfel încât materialul este adesea folosit în spațiul comercial sau spațiul de birouri.

Cu un covor PVC eterogen, implementezi toate deciziile tale de design, iar copiii mici vor fi bucuroși să se joace, să se târască și să se răsfețe pe el. Părinții nu ar trebui să-și facă griji face griji că micuțul lor ar putea răci, deoarece un astfel de produs protejează împotriva răcelii. Avantajul covorului din PVC este ușurința de instalare, prețul mic, caracterul practic. Datorită ușurinței de întreținere, munca va fi mult mai plăcută, iar casa ta va dobândi căldură și confort unic.

Producătorii moderni își echipează adesea colecțiile de covoare PVC eterogene cu caracteristici suplimentare care îmbunătățesc atât calitatea covorului în sine, cât și confortul utilizării acestuia. Astfel, poți găsi un covor PVC cu proprietăți antistatice, rezistent la umiditate și, de asemenea, rezistent la decolorare.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*