Cele mai bune măsuțe de cafea

cele mai bune masute de cafea

Măsuța de cafea este deseori considerată centrul sufrageriei și, de aceea, modelul pe care îl alegi și modul în care decizi să o poziționezi vor da tonul întregii tale sufragerii. Așa că, este firesc ca tonul să fie cât se poate de primitor. Diferitele idei și modele pentru măsuța de cafea te pot ajuta să creezi atmosfera perfectă pe care o dorești.

Măsuța de cafea este deseori considerată centrul sufrageriei și, de aceea, modelul pe care îl alegi și modul în care decizi să o poziționezi vor da tonul întregii tale sufragerii. Așa că, este firesc ca tonul să fie cât se poate de primitor. Diferitele idei și modele pentru măsuța de cafea te pot ajuta să creezi atmosfera perfectă pe care o dorești.

Măsuța ta de cafea este locul unde te poți bucura de un ceai sau o cafea cu ce dragi dar, de asemenea, este și locul prin care poți să-ți arăți stilul și capacitatea de a crea un aranjament de masă frumos și spectaculos. Folosind diferite obiecte de decor poți crea o atmosferă pentru camera ta, care să permită invitațiilor să-și facă propriile idei.

Adaugă farmec și rafinament spațiului tău alegând măsuțe de cafea care să fie piesa centrală a încăperii sau care să atragă prin detaliile unice și impresionante.

masuta de cafea

Iată câteva idei de măsuțe care cu siguranță o să te facă să te gândești la următoarea ta achiziție:

Măsuță de cafea de metal

Cu un design elegant, măsuțele de metal sunt unele dintre cele mai întâlnite tipuri de măsuțe de cafea și vin în diferite stiluri. Fie cu detalii din sticlă transparentă sau mată, măsuțele din metal și sticlă denotă o elegantă aparte și vin cu un aer de responsabilitate deoarece sticla este unul dintre materialele care se murdăresc cel mai repede – implicit este nevoie de mai multă atenție la curățare.

Măsuță de cafea rotundă

Măsuțele de cafea rotunde sunt probabil cea mai ușoară, dar mai dificilă piesă de mobilier de poziționat și asortat, doar pentru că poți ajunge să exagerezi foarte ușor. Ca să nu ajungi acolo, în cele mai multe cazuri, poți alege ca măsuța să fie centrul întregii sufragerii și să păstrezi restul decorului într-o parte mai neutră, pentru a se complementa.

Măsuțele rotunde pot fi și cele mai drăguțe – mai ales cele mici – și sunt minunate deoarece poți alege să combini mai multe mărimi și să le pui foarte aproape una de cealaltă sau să le „împrăștii” prin cameră.

Măsuță de cafea cu negru și auriu

Negrul și auriu se completează foarte bine și aduc întotdeauna o calitate misterioasă decorului tău. Marginile sau detaliile aurii ale unei măsuțe vor adăuga elementul de minimalism, dar evidențiind totodată eleganță – elementele metalice care se potrivesc cu mai multe tipuri de decor.

masute de cafea

Măsuța ca și pop de culoare în schema de culori neutre

Dacă întreaga sufragerie este formată dintr-o singură culoare sau din câteva culori neutre, poate măsuță de cafea este soluția pentru schimbarea decorului fără mult efort. Asigură-te că draperiile și covorul se potrivesc cu decorul din restul camerei, astfel încât piesa centrală – și anume măsuța de cafea – să iasă în evidență.

Alege o culoare complet diferită de schema de culori pe care ai ales-o pentru sufragerie și îndrăznește și la alte piese de decor.

Măsuță de cafea cu temă contemporană

Toate mesele și măsuțele cu blat din marmură au o senzație unică și luxoasă chiar și atunci când sunt goale și fără niciun decor. Așezată pe o bază aurie, această masă se simte cu adevărat unică și vine cu un aer elegant. Amplasată într-un cadru minimalist, aceasta este o măsuță care poate da sentimentul unui decor rafinat.

O cameră de zi decorată corespunzător poate face cu adevărat ca aerul întregii încăperi să se schimbe. Oricare ar fi alegerea ta, o măsuță de cafea va rămâne o piesă de mobilier grozavă și esențială în interiorul fiecărei camere de zi. Așadar, asigură-te că alegi o măsuță care să fie pe gustul tău și care să se potrivească cu sufrageria ta.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.