Cat costa o casa La Cheie?

Pret constructie casa la Cheie

Cat ma costa o casa la cheie?

» Este cea mai uzuala intrebare pe care o regasim in mediul online al constructiilor din Romania. O intrebare care s-ar parea a fi simpla dar defapt ea fiind foarte complexa. Costul unei case la cheie nu poate fi aceiasi pentru toti, acesta variind in functie de gustul si bugetul fiecaruia dintre noi. Una este sa-ti plachezi pardoselile cu parchet la oferta la 18 lei/mp si alta este sa-ti pui marmura care stim cu totii cat costa atat achizitia cat si montajul. Acelasi lucru se aplica si pentru usi, geamuri, finisaje, mobila, electrocasnice si restul a tot ceea ce inseamna o casa la cheie.

» Insa din declaratiile devizierilor din firmele de constructii exista o suma minima de la care porneste costurile materialelor si al manoperei pentru o casa la cheie:

  • Manopera: - de la 120 Euro/mp (in functie de complexitatea lucrarii);
  • Materiale: - de la 350 Euro/mp (in functie de complexitatea lucrarii si materialele folosite in realizarea executiei casei).

» Daca doriti sa aflati mai in detaliu care sunt etapele constructiei unei Case la Cheie va invit sa cititi urmatorul nostru articol Etapele Constructiei unei Case la Cheie.

finisarea caselor din paie
Constructia Casei

Case din paie –  o solutie naturala si ieftina » Stresul zilnic, stilul de viata din ce in ce mai agitat si aglomeratia din orase […]1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*