Decorarea exterioara a casei de Craciun

Cum sa-ti decorezi casa de Craciun?

» Adaugati acel lucru extra special casei voastre si, de Craciun, luminati-va casa cu iluminare festiva de sarbatori.

» Instalatiile luminoase de Craciun se regasesc in magazine intr-o gama de forme distractive, cu functii de schimbare a culorilor si intermitente, astfel incat sa puteti crea un aspect diferit de fiecare data cand va decorati casa.

» Amplasati-le peste acoperis, pergole, garduri sau incercati sa le infasurati in jurul unui copac sau, ideal ar fi, in jurul unui brad natural plantat in gradina. Asigurati-va ca utilizati cleme sau bride din plastic atunci cand atasati luminile, si neparat totul sa fie izolat si in siguranta.

Vezi Preturi pe Emag!

» Daca aveti plantati in curte braduti sau tuia, le puteti da de Craciun un aspect complet nou in acest an cu lumini LED festive sau beteala cu luminite. Sunt usor de infasurat in jurul bradutilor si nu se incalzesc atunci cand sunt pornite, in acest fel neafectand in nici un fel copacii.

» Cu operatiuni multicolor si telecomanda, ele va vor face bradutul uimitor. Si pentru ca sunt rezistente la apa, le puteti folosi in exterior fara probleme, reusind in acest fel sa adaugati multa culoare curtii voastre de sarbatori.

» Instalatiile de Craciun in forma de animale sunt o modalitate excelenta de a crea o cale de primire pentru familii si prieteni sau de a le folosi pentru a va evidentia decoratiunile voastre de gradina pe timpul sarbatorilor. Puteti amenaja adevarate scenete in curtea din fata cu o mare varietate de optiuni de decoratiuni luminoase.

» Daca doriti cu adevarat sa faceti o impresie, puteti folosi figurine gonflabile cu Mos Craciun si tot felul de desene distractive, festive. Copiii le vor iubi! Acestea se gasesc in comert si cu optiunea de LED in interior, astfel incat sa le puteti face o facilitate pe timp de noapte. Usor de umflat cu pompa manuala sau compresor de masina, ele vin cu manere si franghii pentru ancoraj ca acestea sa nu fie luate in aer de vant.

» Un alt tip de decoratiuni luminoase care au luat amploare in ultimii ani la noi in tara, si nu numai, sunt proiectoarele cu lumini decorative pentru fatada exterioara a casei. Acestea se regasesc sub diverse modele avand o gama variata de culori si jocuri de lumini.

Vezi Preturi pe Emag!

» Deasemenea au aparut si instalatiile de iluminat decorativ cu alimentare solara. Aceste instalatii se monteaza in exteriorul casei, dispunand de un mic panou solar care permite incarcarea pe timpul zilei si de un sensor de lumina, ce le face sa functioneze pe timpul noptii. Sunt ideale pentru sarbatorile de iarna.

Vezi Pretul pe Emag!

Despre Mihai 59 Articole
Salut! Numele meu este Mihai si sunt inginer proiectant instalatii in constructii si retele edilitare. Scriu articole pe acest blog pentru ca imi place foarte mult domeniul in care activez si cred ca printr-o informare cat mai buna a oamenilor despre acest domeniu, vom reusi sa avem constructii si instalatii mult mai calitative in tara noastra!

1 Comment

  1. mdea. si ma costa o mana, un picior si doi rinichi sa’mi decorez casa ca in prima poza. un ren din ala mic, de 30-40 cm costa 250 de lei la dedeman. deci.. hai sa nu. frumos da’ puii mei, daca scria Tiriac si la mine in buletin..

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.