Decoratiuni de Craciun – DIY

Decoratiuni de Craciun cu SikaBond SprayFix

» In fiecare an, atunci cand vedem decoratiunile de Craciun care se ridica in jurul orasului, ne gandim la noi insine, la familie si la acel moment al anului cand trebuie sa imbracam casa intr-un decor festiv, placut, cald si familial.

» Un alt an aproape a trecut, dar trebuie sa gandim pozitiv…este o noua sansa de a ne implica in spiritul sarbatorilor de iarna prin crearea propriilor decoratiuni de Craciun. In loc sa va indreptati spre magazinele de profil pentru decorurile voastre de Craciun din acest an, puteti sa le faceti singuri, sau mai frumos alaturi de familie si copii!

» In timp ce va distrari, mai ales copiii, puteti personaliza aceste decoratiuni moderne intr-o maniera care sa se potriveasca casei voastre si sa aduceti o nota distincta de decor pe masa voastra de Craciun.

Ce ai nevoie?

  • 1 Spray SikaBond SprayFix;
  • Sticle de diferite marimi;
  • Grund Alb;
  • Nuiele sau ramuri;
  • Sclipici alb si argintiu;
  • Hartie;
  • Manusi.

Cum se face?

» Acoperiti masa cu hartie pentru a o proteja si puneti sticlele goale deasupra.

» Una cate una, vopsiti fiecare sticla cu grundul alb prin pulverizare sau pensulare. Asigurati-va ca realizati o acoperire uniforma prin deplasarea spray-ului intr-o miscare continua de la stanga la dreapta in timpul aplicării. Asteptati circa 4 ore pentru ca grundul sa se usuce.

» Dupa ce ati terminat cu sticlele, pulverizati grundul si peste varfurile ramurilor.

» Odata ce am terminat cu grundul,vom rasturnape niste bucati de hartie sclipiciul. Apoi vom pulveriza cu Sikabond SprayFix suprafetele sticlelor si apoi le vom da prin sclipici pana la o acoperire completa a suprafetelor.

» Aplicam acelasi procedeu si pentru ramuri.

» Acestea fiind facute, nu mai ramane de facut nimic decat sa adaugam cateva globuri si decorul este gata. Sarbatori Fericite!

Sursa Foto: Sika

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.