Tot ce trebuie să știi despre dulapurile și bazele pentru lavoar

dulapuri lavoar

Când începi amenajarea băii, în primul rând va trebui să te hotărăști dacă îți dorești ca în această încăpere să pui mobilier suspendat sau mobilier clasic pe pardoseală.

Un aspect important îl reprezintă și dimensiunea băii, pentru că în funcție de aceasta te poți hotărî mult mai ușor.

Atunci când spațiul este generos, mobilierul suspendat poate fi o bună opțiune. Piesele au un aspect modern, sunt realizate din materiale calitative care rezistă în timp și ai posibilitatea să te joci cu multe elemente de design. Când spațiul nu îți permite însă să decorezi baia urmând trendurile momentului, alege mobilierul în stil clasic pe pardoseală. Obiectele minimaliste sunt cea mai bună opțiune într-o baie de mici dimensiuni.

Ce mobilier să alegi pentru baia ta

Oferta de mobilier pentru baie este generoasă și există multe opțiuni între care te poți alege. În afara pieselor strict necesare în orice baie, mai ai posibilitatea să incluzi în decor și o serie de accesorii. Atenția la detalii este de asemenea importantă atunci când decorezi baia, așadar poți ține cont ca mobilierul să fie unitar, să aibă același stil sau chiar poți opta pentru piese care fac parte dintr-un set.

Tipuri de dulapuri bază și blaturi lavoar

Într-o baie parcă niciodată nu există suficiente spații de depozitare, mai ales dacă este vorba de o familie numeroasă, de aceea un dulap în plus în baie este întotdeauna o alegere bună. Poți opta pentru dulapurile pentru lavoar. Acestea se împart în două categorii, ceea ce înseamnă că va trebui să optezi pentru soluția cea mai potrivită stilului de viață și necesităților de depozitare.

Dulapuri blat pentru lavoar sunt o soluție simplă și modernă, acestea fiind de regulă integrate în băile de mari dimensiuni.  Acest tip de dulap este de regulă mai mare decât lavoarul, oferind spațiu de depozitare din plin.

Dulapuri tip bază pentru lavoar sunt proiectate să se potrivească unui model anume de lavoar. Dulapurile bază se găsesc în general în seturi putând fi achiziționate împreună cu lavoarul. Dulapul tip bază pentru lavoar reprezintă o soluție compactă și nu există riscul să nu se potrivească lavoarului pentru care a fost cumpărat. Dulapurile tip bază pot fi la rândul lor suspendate sau cu sprijin pe pardoseală prin seturi de picioare dedicate.

Vezi opțiunile disponibile în categoria dulapuri si blat lavoar.

Avantajele unui dulap de lavoar

Sunt câteva motive care îi determină pe cei mai mulți să opteze pentru un dulap pentru lavoar. În primul rând multe persoane își doresc un dulap de lavoar din rațiuni pur estetice. Locul din baie unde este amplasat lavoarul se îmbracă astfel într-un mod elegant, completând întreg designul interior de aici. Un alt considerent este cel practic. Un dulap în baie, înseamnă mai mult spațiu de depozitare pentru toate produsele cosmetice și ustensilele folosite. În multe băi, dulapul de lavoar este chiar singurul loc de depozitare, așadar prezența acestuia este cu atât mai apreciată. Poți alege un set dulap lavoar suspendat.

Un alt motiv pentru care mulți se orientează către un dulap de lavoar și nu către piese mai masive este acela că ocupă mult mai puțin loc, un detaliu de luat în calcul mai ales când este vorba de băi de mici dimensiuni. Poți alege chiar acum baze lavoar baie de la Neakaisa!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.