Faianta inedita pentru o baie de efect

faianta imprimata personalizata comunista

Faianta in stil “comunist”

» Restaurantul “Galeria Urbana” din Letonia a cerut designerilor de la studioul Gyva Grafika sa le reproiecteze toaletele intr-un mod cat mai inedit posibil care sa aiba ca scop educarea si responsabilizarea oamenilor de a se comporta in toaletele publica ca si cum ar fi in casa lor.

» Artistii au fotografiat blocurile din regiunea Kaunas si au imprimat cateva sute de placi de faianta pentru a putea realiza “opera de arta”.

baie comunista

design baie inedita 1

faianta 2

De ce acest stil de design?

» “Lituania isi neglijeaza toaletele publice”, aceasta a fost declaratia celor de la Gyva Grafika. Multi oameni locuiesc in cele mai curate apartamente, dar de indata ce-si parasesc locuintele comportamentul lor se schimba complet. De aceea au ales sa schimbe design-ul toaletei astfel incat sa-ti fie efectiv rusine de un eventual comportament needucat.

faianta comunista

faianta cu imprimeu

faianta de baie

faianta imprimata

faianta personalizata

faianta

Sursa foto: Pinterest

Despre Anca 89 Articole
Din pasiune pentru scris si lucrurile frumos amenajate, am decis sa-mi impartasesc ideile si gandurile pe acest blog. Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro si sper ca articolele pe care le realizez sa fie de bun augur pentru voi, cititorii nostri!

9 Comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.