Faianta inedita pentru o baie de efect

faianta imprimata personalizata comunista

Faianta in stil “comunist”

» Restaurantul “Galeria Urbana” din Letonia a cerut designerilor de la studioul Gyva Grafika sa le reproiecteze toaletele intr-un mod cat mai inedit posibil care sa aiba ca scop educarea si responsabilizarea oamenilor de a se comporta in toaletele publica ca si cum ar fi in casa lor.

» Artistii au fotografiat blocurile din regiunea Kaunas si au imprimat cateva sute de placi de faianta pentru a putea realiza “opera de arta”.

baie comunista

design baie inedita 1

faianta 2

De ce acest stil de design?

Banner Ford husa cheie auto webp

» “Lituania isi neglijeaza toaletele publice”, aceasta a fost declaratia celor de la Gyva Grafika. Multi oameni locuiesc in cele mai curate apartamente, dar de indata ce-si parasesc locuintele comportamentul lor se schimba complet. De aceea au ales sa schimbe design-ul toaletei astfel incat sa-ti fie efectiv rusine de un eventual comportament needucat.

faianta comunista

faianta cu imprimeu

faianta de baie

faianta imprimata

faianta personalizata

faianta

Sursa foto: Pinterest

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

9 Comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*