Proiect Casa CSD 004

Proiect de casa de 200mp parter

» Tip Locuinta: Parter

» Suprafata: 200mp

» Specificatii:

  • Parter: garaj, 3 bai, 3 dormitoare, bucatarie, living, dining, birou, spatiu tehnic, terasa, semineu.

» Aceasta magnifica casa se foloseste perfect de fiecare spatiu rezultat. Bucataria spatioasa impreuna cu living-ul formeaza inima casei, in care locatarii se pot strange in jurul semineului pentru a povesti intamplarile cotidiene la final de program, sau pentru a lua masa in familie.

» In partea stanga a casei se poate observa dormitorul principal ce beneficiaza de un loc de sedere cu iesire catre terasa, iar in partea dreapta se regasesc celelalte doua dormitoare ale case ice impart o baie comuna.

 

» Proiectele prezentate de noi au rolul de a va inspira. Asteptam opiniile voastre in legatura cu acest proiect completand formularul de comentarii de mai jos.Ti-a fost util acest articol?

Ajuta-ne cu un Vot sau o Distribuire!

Average rating / 5. Vote count:

Fii primul care da o nota acestui articol!

1 Comment

  1. “Superba” e prea putin spus…aceasta casa arata extraodinar de bine! Combinatia dintre lemn si piatra a mers intotdeauna “mana-n mana”. In ceea ce priveste lemnul, pe AfaceriLemn.ro exista o oferta foarte variata. Aici puteti gasi o multime de furnizori de materiale de constructie pentru a realiza casa mult visata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*