Proiect Casa CSD 004

Proiect de casa de 200mp parter

» Tip Locuinta: Parter

» Suprafata: 200mp

» Specificatii:

  • Parter: garaj, 3 bai, 3 dormitoare, bucatarie, living, dining, birou, spatiu tehnic, terasa, semineu.

» Aceasta magnifica casa se foloseste perfect de fiecare spatiu rezultat. Bucataria spatioasa impreuna cu living-ul formeaza inima casei, in care locatarii se pot strange in jurul semineului pentru a povesti intamplarile cotidiene la final de program, sau pentru a lua masa in familie.

» In partea stanga a casei se poate observa dormitorul principal ce beneficiaza de un loc de sedere cu iesire catre terasa, iar in partea dreapta se regasesc celelalte doua dormitoare ale case ice impart o baie comuna.

 

» Proiectele prezentate de noi au rolul de a va inspira. Asteptam opiniile voastre in legatura cu acest proiect completand formularul de comentarii de mai jos.2 Comments

  1. “Superba” e prea putin spus…aceasta casa arata extraodinar de bine! Combinatia dintre lemn si piatra a mers intotdeauna “mana-n mana”. In ceea ce priveste lemnul, pe AfaceriLemn.ro exista o oferta foarte variata. Aici puteti gasi o multime de furnizori de materiale de constructie pentru a realiza casa mult visata!

  2. Dacă îmi puteți da și mie o ofertă cu toate detaliile tehnice și toate tipurile de prețuri, de la fundație până la cheie, pentru acest tip de casă CSD 004, exact așa cum e… Mulțumesc

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*