Proiect Casa “Mar Azul”

Proiect Casa “Mar Azul”

» Va prezentam in urmatorul nostru articol un proiect de casa realizat de asociatia de arhitecti B-a-k, din Argentina, intr-o locatie de vis, mai exact in statiunea balneara Mar Azul. Aceasta casa familiala, amplasata in mijlocul padurii, a primit diverse premii si aprecieri, proiectul imbratisand natura si renuntand la clasicele materiale de constructii.

» Cu toate ca prezinta o structura simpla, aceasta casa are fete diferite in functie din ce unghi o privesti, iar peretii din sticla ofera o umplere naturala a incaperilor cu lumina, calda si primitoare, dand un ton bun si relaxant celor ce beneficiaza de ea.

» Acoperisul casei este realizat din beton armat, care se sprijina pe peretii laterali. Partitionarile interioare sunt realizate din caramida cu goluri verticale, finisate cu vopsea alb latex. Intersectia peretilor cu podeaua a fost realizata cu ajutorul unui soclu din aluminiu.

» Sistemul de incalzire, in lipsa gazelor naturale, a fost rezolvat prin combinatia unor seminee electrice cu cele pe gaz imbuteliat.

» O casa simpla, fermecatoare, dedicata pentru oameni nepretentiosi as putea spune.Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.