Proiect Pensiune-“Big Fish”

Unde mergem sa pescuim in Delta?

» Va prezentam in urmatorul nostru articol o pensiune din lemn amplasata in superba zona turistica a Deltei Dunarii, mai exact in renumitul sat de pescari Mila 23.

» Din pasiunea unui om de afaceri bacauan pentru pescuit si viata in natura, in anul 2008, a luat fiinta Pensiunea Big Fish, catalogata de Ministerul Turismului la 5*. Aceasta pensiune reprezinta pentru pescari si turisti poarta ce face legatura intre civilizatie si salbaticia deltei, o adevarata invitatie in magnifica lume a apelor.

» Arhitectura si amenajarile acestei pensiuni au fost realizate intr-o armonie perfecta cu mediul inconjurator, am putea spune intr-un stil rustic, dar care la interior beneficiaza de dotari si servicii echivalente oricarui hotel aflat intr-un mare oras al tarii.

» Plina de originalitate si rafinament, pensiunea realizata din lemn natur si cu acoperis din stuf, te invaluie in farmec, culoare si magie. Chiar si gradina interioara a fost amenjata in spiritul deltei si a naturii, folosindu-se o barca veche pescareasca ca suport de flori.

» Pensiunea a fost conceputa pentru a satisface toate pretentiile turistilor, atat din Romania cat si din strainatate, aici putandu-va relaxa si destinde, facand plaja, activitati in aer liber, partide de pescuit, plimbari cu barca, observarea pasarilor specifice deltei dunarii si nu in ultimul rand, seara, puteti participa la petreceri distractive realizate in restaurantul pensiunii.

» Cu o capacitate de 50 de locuri restaurantul pensiunii pune la dispozitie turistilor meniuri cu specific din peste, vanat si nu in ultimul rand mancaruri traditionale dobrogene.

» Concluzionand, aceasta pensiune este locul ideal pentru a scapa de stresul cotidian si a te destinde, locatia fiind ideala pentru sesiuni de team building si excursii organizate.

» Mergeti si vizitati minunea de la capatul Deltei, un loc de vis, la noi in tara, pe care putini dintre noi l-au vazut. Sprijiniti Turismul si Traditiile Romanesti!Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.