10 Modele de scari interioare din lemn

SCARI DE LEMN INTERIOARE

Scari interioare din lemn

» Scările din lemn frumoase și durabile nu sunt doar un mod de deplasare de la un etaj la altul, ci și un element semnificativ al designului interior, decorarea unei camere și, uneori, un simbol al vieții respectabile. Suprafața din lemn este plăcută la atingere, are o căldură specială și creează un microclimat confortabil, care este inaccesibil altor materiale. O varietate de esente si specii, cu o textură frumoasă și diverse metode de procesare a materialelor (lăcuire, tonifiere) oferă un aspect unic al structurii. În plus, lemnul se pretează ușor la sculptură, ceea ce permite produse de design exclusiv folosind metode de decorare adecvate.

Scari interioare din lemn 1

Scari interioare din lemn 2

Scari interioare din lemn 3

Scari interioare din lemn 4

Scari interioare din lemn 5

» Atunci când luați în considerare cel mai bun material pentru fabricarea unei structuri din lemn, fiți ghidați nu numai de estetică, ci și de parametrii operaționali, precum și de scopul. Deci, dacă o opțiune ieftină din lemn de conifere este destul de potrivită pentru o reședință de vară, atunci un model din cea mai durabilă și durabilă specie va arăta armonios într-un conac de familie privat.

» Scările de la etaj sunt realizate din lemn de esență tare și lemn de esență tare. Luați în considerare caracteristicile celor mai solicitate:

  • 1- molid și pin – soiuri ieftine, dar mai puțin durabile și necesită îndepărtarea rășinii;
  • 2- stejarul este unul dintre cele mai durabile tipuri de lemn, caracterizat prin duritate și durabilitate, nu putrezește, dar este scump și greu de prelucrat;
  • 3- fag – practic nu este inferior stejarului ca duritate, dar este mai ieftin, higroscopic, prin urmare nu tolerează fluctuațiile de umiditate;
  • 4- arțar – durabil, rezistent la umiditate datorită absenței porilor în structură, dar acest lucru provoacă dificultăți la aplicarea impregnării;
  • 5- mesteacăn – dur, rezistent la aschii, ieftin.

» Lemnul natural este încă considerat un simbol al aristocrației și al bogăției. Și chiar și cea mai bugetară versiune a unei structuri realizate din acest material cu protecție suplimentară va dura mulți ani.

 

Sursa foto: Pinterest

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.