Atelier Ideea Proiect Locuinta P+M

Locuinta P+M (AI-05/2016)

» Pentru ca dorim sa promovam tinerii arhitecti romani, va prezentam in urmatorul nostru articol un proiect de casa parter + mansarda realizat de arhitectul bacauan Ciprian Mititelu de la Atelier Ideea.

» Locuinta se caracterizeaza prin simplitate si economie, functiunile cerute de beneficiar fiind respectate fara a adauga artificii sau alte functiuni ce ar putea creste costul constructiei, dar in acelasi timp imaginea rezultata sa fie placuta ochiului.

» Ca finisaje exterioare, au fost folosite materiale simple si accesibile: placarea cu piatra naturala pe soclu si sub ferestre, tencuiala decorativa de exterior, culoare alba, si invelitoare din tabla otelita culoare grena.

» Locuinta are regim de inaltime P+M, si contine spatiul minim de locuire pentru o familie formata din doua persoane. Parterul contine un hol, un living cu acces la o terasa descoperita, o mica bucatarie si o baie. La mansarda se ajunge din holul de acces printr-o scara balansata de lemn la un dormitor cu baie si dressing, precum si un balcon orientat pe latura principala a casei.

» Suprafata construita este de 44.45mp, suprafata desfasurata este de 87.05mp iar aria utila de 59mp.

» Fiecare proiect elaborat este unic, fiecare viitoare locuinta fiind conceputa pentru persoanele ce vor locui in ea incat sa indeplineasca toate cerintele, nevoile si preferintele fiecaruia. Cladirile sunt prezentate beneficiarilor in forma finala si ca model 3D, pentru ca acestia sa poata vedea cum va arata cladirea pe care urmeaza sa o construiasca si ca imagine de ansamblu.

» Firma Atelier Ideea este relativ nou infiintata, avand in spate un arhitect cu peste 10 ani de experienta in proiectarea de arhitectura, intr-un parcurs incepand cu stadiul de angajat si continuand cu dezvoltarea propriei afaceri.

» Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect sau daca doriti sa va creati propriul proiect unicat al casei mult visate nu ezitati sa-i contactati.

Arh. Ciprian Mititelu – SC Atelier Ideea SRL

Str. Republicii, F3 parter, Oras Targu Ocna, Judetul Bacau

Website: www.atelierideea.ro

Email: atelierideea@gmail.com

Telefon: 0724076682

1 Comment

  1. O casuta mica si cocheta. Sunt curioasa la ce pret ar ajunge o astfel de casa si daca se pot vedea si interioarele cum sunt compartimentate

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*