TopDefender.ro – furnizorul tău de echipamente de protecție a muncii

În fiecare zi, numeroase persoane sunt accidentate la locul de muncă. Echipamentul individual de protecție, deși nu elimină pericolele, diminuează efectele nedorite ale unui accident. EIP protejează lucrătorii împotriva leziunilor și bolilor de la locul de muncă. De asemenea, acestea ajută organizația dumneavoastră să își reducă cheltuielile cu accidentele. Siguranța la locul de muncă este o necesitate. Angajatorii trebuie să le ofere gratuit angajaților echipamente de protecție personală. EIP, cum ar fi căști, ochelari de protecție sau încălțăminte de siguranță. Aceste echipamente ajută la menținerea personalului în siguranță și le protejează sănătatea.

Pentru a asigura un nivel maxim de siguranță la locul de muncă, legea prevede o serie de obligații, printre care se numără utilizarea de echipamente de protecție adecvate tipului de activitate profesională.

Acestea sunt echipamentele de protecție individuală (EPI). Dotarea lucrătorilor cu acest tip de echipamente este o responsabilitate ce revine angajatorului, care trebuie să pună la dispoziția lucrătorilor echipamente conforme și adecvate pentru riscurile prezente în mediu.

Echipamentele de protecție variază de la îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate, la îmbrăcăminte de protecție împotriva arcului electric sau pentru pericole mai mult sau mai puțin complexe și protejează siguranța lucrătorilor în funcție de riscul la care sunt expuși, cum ar fi contactul cu substanțe toxice, șocuri termice, tăieturi și înțepături sau investiții accidentale.

sculesiunelte webp

Ce înseamnă echipament de protecție personală?

Angajatorii trebuie să adopte, printre altele, proceduri de operare în condiții de siguranță, măsuri de protecție organizatorice și instruire a angajaților în materie de siguranță, potrivit Codului Muncii.

Deși protecția de grup este ideală, există momente în care echipamentul individual de protecție este necesar pentru a se proteja împotriva unui anumit pericol.

Echipamentul individual de protecție (EIP) este definit ca fiind un dispozitiv sau un mijloc care este destinat să fie purtat sau utilizat de o persoană pentru a o proteja împotriva unuia sau mai multor riscuri care pot pune în pericol sănătatea și securitatea acesteia

Care sunt pericolele de care poate proteja un EIP?

Angajatorul este obligat să echipeze fiecare dintre angajații săi cu EIP adecvate împotriva pericolelor la care se expun atunci când protecția colectivă nu mai este suficientă pentru a le asigura securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Printre aceste pericole se numără:

 • Pericole chimice (inhalarea de gaze periculoase);
 • Riscuri termice (expunerea la temperaturi extrem de scăzute în camere frigorifice, expunerea la metal topit etc.);
 • Pericole mecanice (tăieri, căderi, scurgeri)
 • Riscuri electrice (manipularea de piese sub tensiune)
 • Expunerea la radiații laser sau UV

Tipurile de echipamente de protecție a muncii

Printre categoriile de produse destinate protecției muncii enumeram: îmbrăcămintea și  încălțămintea de protecție, căști, mănuși, articole pentru protecția ochilor, articole pentru protecție auditivă, echipamente pentru lucrul la înălțime, măști de protecție etc.

Aceste categorii de echipamente sunt disponibile în oferta Top Defender SRL și se adresează companiilor care doresc sa achiziționeze echipamente de protecție pentru angajați.

Top Defender este un furnizor important de echipamente de siguranță la locul de muncă. Își desfășoară activitatea atât prin intermediul rețelei sale de reprezentanți de vânzări, cât și online, prin intermediul magazinului de echipamente de protecție, scule și unelte de mână electrice și pneumatice, accesorii pentru casă/gradină și produse electrocasnice  topdefender.ro.

Magazinul online topdefender.ro

Magazinul online de echipamente de protecție a muncii TopDefender.ro este un locul de unde poți cumpăra tot ce ai nevoie pentru a-ți proteja angajații.

În oferta magazinului este disponibilă o gamă variată de echipamente de la îmbrăcăminte de protecție la ochelari de protecție și echipamente speciale. În magazinul online sunt disponibile, de asemenea: scule de grădinărit, pompe de apă, hidrofoare, furtune, sisteme pentru irigații, echipamente pentru încălzit, electrocasnice, aparatură electrică, scule auto, scule pneumatice și scule electrice etc.

Compania Top Defender SRL are capital integral romanesc și este specializată, de peste 10 ani, în distribuția de echipamente pentru protecția muncii și furnizarea de soluții personalizate pentru protecția individuala a lucrătorilor din diverse industrii.

Top Defender este distribuitor pentru producători cu experiență în domeniul echipamentelor de protecție dintre care enumeram: ARDON, ATG Gloves, , CERVA, PANDA, GIASCO, PORTWEST, GANTELINE Coverguard, STENSO, ANSELL, KRAFT&DELE PROFESIONAL ,TAGRED ,MALFINI.

sculeelectricetopdefender webp

Avantajele colaborării cu Top Defender

Compania Top Defender se adresează atât persoanelor fizice, cât si profesioniștilor.

Printre avantajele colaborării cu Top Defender enumerăm:

 • În oferta Top Defender puteți găsi echipament de protecție de calitate premium (fie că este vorba de îmbrăcăminte sau încălțăminte de protecție sau reflectorizantă, căști de protecție, măști de protecție, toate plus multe altele pot fi găsite în portofoliul Top Defender la cele mai înalte standarde de calitate)
 • Pentru foarte multe dintre produse veți putea beneficia de prețuri avantajoase. Aceste produse pot fi găsite in secțiunea Extra reduceri din magazinul online
 • Plata produselor se poate face prin mai multe modalități (plată online cu cardul, Numerar la livrare-ramburs, In avans prin virament bancar -ordin de plata)
 • Costurile de livrare sunt de doar 18 Ron inclusiv TVA
 • . Pentru comenzile ce depășesc suma 1.000 lei, inclusiv TVA, livrarea este Gratuita, in orice locație din tara (livrarea produselor se realizează prin companiile de curierat partenere)
 • Livrarea este foarte rapidă.
 • Produsele sunt livrate în maxim 48 de ore de la comandă
 • Returul produselor se poate face in maxim 30 de zile de la achiziție
 • Dacă vă abonați la newsletter primiți 5% discount la prima comandă.

Dacă vă creați cont client beneficiați de avantaje suplimentare:

 • Primiți puncte de fidelitate la fiecare comanda (2%)
 • economisiți timp pentru că nu trebuie să introduceți de fiecare dată datele personale și cele de livrare;
 • știți în orice moment statusul comenzilor dumneavoastră
 • aveți acces permanent la istoricul comenzilor și a facturilor
 • aveți acces permanent la istoricul comenzilor dumneavoastră și a facturilor

Produsele Top Defender SRL pot fi comandate din magazinul online, prin telefon sau email.

Fie că sunteți în căutarea unui echipament de protecție, a unor scule și unelte de mână, a unor scule electrice sau pneumatice, scule pentru service-uri auto, aparate de sudură, echipamente electrice și pentru iluminat, dispozitive și consumabile pentru curățenie, accesorii și dispozitive pentru casă și gradină sau electrocasnice, magazinul online topdefender.ro va stă la dispoziție cu consultanță și o gamă variată de soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.