Aceste cadouri de casă nouă te vor ajuta să faci o impresie bună

cadouri pentru casa noua skymap
Când eşti invitat la o petrecere de casă nouă, aminteşte-ţi că eşti invitat să împărtăşeşti visul şi reuşita unor oameni care au muncit mult pentru a ajunge acolo. Este un moment care are o importanţă enormă pentru proprietar şi care poate marca începutul unei noi vieţi. Prin urmare, alegerea cadoului de casă nouă potrivit este important pentru a crea o impresie cât mai bună.

Iată câteva idei de cadouri memorabile de casă nouă din care te poţi inspira!

Plante de apartament

Plantele filtrează şi purifică aerul şi, totodată, sunt benefice, decorative şi cresc farmecul spaţiului de locuit. În plus, plantele sunt elemente feng shui care atrag dragostea, prosperitatea şi energia pozitivă. Din fericire, poţi alege dintr-o mare varietate de plante care purifica aerul, ideale pentru dormitor sau pentru camera de zi. De asemenea, poţi alege plante care atrag norocul sau chiar terarii. O alte alegere inspirată poate fi un bonsai care, prin designul său unic şi neconvenţional conferă un plus de farmec oricărui interior. 

Cadouri personalizate

Dacă îi cunoşti foarte bine pe proprietarii casei, atunci poţi să iei în considerare un cadou personalizat cu fotografiile lor. Poţi realiza pentru ei, la comandă, o lampă cu un abajur ingenios, căni cu fotografiile lor, o rama cu un colaj de fotografii, un suport de chei şi câte şi mai câte! Fiecare fotografie spune o poveste, iar cel care va primi un cadou personalizat astfel îşi va aminti mereu momentele asociate cu acea imagine. Poţi să fii sigur că un astfel de cadou de casă nouă va fi întotdeauna bine primit şi va crea o impresie favorabilă! 

Un tablou cu harta stelelor dintr-un moment important

Dacă vrei să găseşti un cadou unic, decorativ, elegant şi, totodată, emoţionant, poţi lua în considerare un tablou cu harta stelelor dintr-un moment important din viaţa gazdelor. Poate fi data la care au achiziţionat casa, data inaugurării sau orice altă dată important din viaţa lor. 

Tablourile sky map se pot realiza pe hârtie de calitate superioară sau pe pânză în dimensiuni, culori şi designuri diferite. În plus, se pot personaliza cu un mesaj sugestiv. Sunt cadouri inspirate care comemorează momente importante din viaţa gazdelor, fiind şi obiecte decorative superbe, unice şi uşor de încadrat în orice design interior. 

Un coş cu daruri comestibile

Mâncarea este întotdeauna asociată cu petrecerile de inaugurare a unei case şi simbolizează sănătatea, viaţă lungă şi prosperitatea, aşa că nu ai cum să greşeşti cu un coş cu daruri comestibile. Nu alege, însă, ciocolată şi dulciuri pe care le alege toată lumea, ci delicii realizate în casă, fructe îmbrăcate în ciocolată, una sau două sticle de vin de calitate sau o şampanie fină, o pâine de casă şi fructe exotice uscate. În acest coş plin de delicii rafinate poţi include şi câteva ustensile de calitate pentru bucătărie cum ar fi un set de spatule din lemn de bambus, un tocător din lemn de stejar sau un tirbuşon electric – sigur vor fi apreciate!

Un espressor de cafea

Dacă ştii că gazda ta iubeşte cafeaua sigur va fi încântată de un espressor de cafea sau de o cafetieră de calitate. Este un cadou valoros pe care îl va putea folosi în fiecare dimineaţă şi care, totodată, îi va aduce mereu aminte de tine. Şi ce poate fi mai plăcut decât să ştii că vei fi asociat în fiecare zi cu o ceaşcă savuroasă de cafea care bine dispune şi dă energie?!

Cadouri amuzante

Dacă gazdele sunt tinere sau au copii, poţi să te gândeşti să le oferi cadouri de casă nouă amuzante. Poate fi un covoraş de intrare cu un mesaj nostim de genul “Eşti binevenit doar dacă ai ciocolată”, magneţi drăguţi pentru frigider sau halate de baie cu desene amuzante.

De asemenea, dacă ai suficient timp, poţi să te gândeşti să le faci chiar tu un cadou de casă nouă. Darurile realizate manual sunt cea mai bună modalitate de a-ţi exprima sentimentele şi denotă atenţie, grijă şi sensibilitate şi se pot personaliza până în cele mai mici detalii. 

Cea mai bună soluţie pentru a alege cadouri de casă nouă care vor crea o impresie bună este să te orientezi către ceva care este practic, dar şi estetic. Darul tău trebuie să fie util, dar suficient de atractiv pentru a atrage atenţia şi a fi apreciat. Astfel, gazda îl va putea folosi des amintindu-şi de tine, dar îl poate şi folosi că piese decorativă în noua sa locuinţa. Tu ce daruri de casă nouă faci de obicei? 

1 Comment

  1. Am găsit întâmplător acest sait și l-am salvat pentru că este util, interesant și foarte explicit. Muulțumiri, Emil.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.