Altecovent – Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura

Ventilatoare cu recuperare de caldura sisteme de ventilatie – solutii profesionale de calitate superioara

Daca esti in cautarea unor sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, pentru locuinte, birouri sau spatii comerciale, te putem ajuta cu solutii de calitate superioara. Oferim servicii profesionale si avem experienta mai multor ani in comercializarea sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura.

De ce sa apelezi la noi pentru solutii de ventilatie?

Reprezentam firma Altecovent SRL, firma care vine in intampinarea clientilor cu sisteme variate de ventilatie si recuperare de caldura pentru sisteme centralizate sau descentralizate. Totodata, te putem ajuta cu o gama diversificata de ventilatoare de baie. Iata ce ne recomanda pentru a colabora cu noi:

 • Avem la activ numeroase proiecte finalizate cu clienti multumiti;
 • Asiguram o platforma online facil de utilizat pentru comenzi;
 • Pentru solutii cat mai eficiente, putem adapta si personaliza produsele comandate;
 • Specialistii nostri iti pot oferi consultanta profesionala si te pot ajuta sa detaliezi proiectul pe care vrei sa il realizezi, calculand costurile acestuia;
 • Putem prelua orice comanda pentru ventilatii centralizate – de la distribuitoare pana la tubulaturi;
 • Iti asiguram montajul sistemelor comandate cu maxim de profesionalism;
 • Practicam preturi oneste si venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte atractive;
 • Punem pret pe sanatatea utilizatorilor sistemelor de ventilatie si venim cu solutii cat mai ecologice, silentioase si durabile;
 • Pentru ca ne dorim cat mai multi clienti multumiti care sa ne poata recomanda fara retineri, produsele pe care le comercializam sunt de calitate superioara.

montare-ventilatie-profesionala

Sisteme de ventilatie si recuperare caldura – branduri

Dispunem de experienta necesara pentru a putea comercializa doar produse menite sa satisfaca toate exigentele. Astfel, am ales sa promovam numai branduri in care avem incredere, precum Aspira, Novingair, Aerauliqa, Marley, Leaf Ventilation, Seventilation (SEVi), Wafe, inVENTer sau Komfovent. Acestea se remarca prin faptul ca ofera produse bine concepute, fiabile si cu o durata lunga de viata.

Ventilatia cu recuperare de caldura si ventilatia decentralizata- avantaje

 • Sunt sisteme cu efecte benefice asupra sanatatii beneficiarilor
 • Sunt solutii confortabile care ofera un raport excelent calitate / pret
 • Asigura prospetimea aerului si reduc pierderile de energie termica, ceea ce contribuie la micsorarea costurilor de incalzire
 • Elimina umezeala si necesitatea unui aparat de aer conditionat
 • Se pot monta in orice etapa, atat in faza de constructie a imobilului cat si dupa finalizarea lucrarilor
 • Sunt solutii ideale pentru resedinte de locuit, pensiuni, spitale, clinici, baruri, cabinete stomatologice, birouri, showroom-uri, magazine, etc.

sistem-ventilatie-complet-aerauliqa-recuperator-caldura-centrala-qr550a

Ventilatie centralizata sau decentralizata

Daca nu stii exact ce ai nevoie, specialistii nostri te pot consilia cu maxim de profesionalism.

In principiu, ventilatia centralizata asigura circulatia aerului printr-un dispozitiv de modificare a temperaturii si contine o centrala de ventilatie si trasee tubulare montate in pereti sau in tavane false.

Ventilatia decentralizata permite adaptarea in functie de necesitati, oferind posibilitatea ventilatiei diferentiate in fiecare camera si asigurand confort maxim si consum minim de energie. Aceasta este silentioasa si nu necesita tubulatura, contribuie la recuperera eficienta a caldurii si se intretine usor prin simpla schimbare a unui filtru.

ventilatie-komfovent-sevi-inventer-leaf-altecovent

Contacteaza-ne acum pentru un sistem de ventilatie eficient

Ne place sa fim intotdeauna la curent cu ultimele aparitii in domeniu si oferim o gama variata de sisteme de ventilatie si tratare a aerului.

Daca vrei sa te bucuri in orice moment de un spatiu bine ventilat, atat acasa cat si la birou, si, totodata, sa faci economie, nu ezita sa ne contactezi.

Specialistii nostri te pot consilia in alegerea celui mai bun sistem si, totodata, ne vom ocupa cu maxim de profesionalism de instalarea acestuia.

Ne poti gasi la telefon 0753 967 762, ne poti scrie la email info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Totodata, pe site-ul nostru https://ventilatiecurecuperarecaldura.ro/ poti studia ofertele si documentatiile solutiilor pe care le oferim.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*