Cat costa constructia unei sobe de teracota?

intrebari si raspunsuri

Cat costa constructia unei sobe de teracota?

Intrebare de la: Melania pe adresa redactiei:

Buna ziua.

Sunt in stadiul de finalizare a unei case si as vrea pe langa centrala termica pe lemne sa mai am si o a 2-a sursa de incalzire in caz de vreo avarie la centrala. Va rog sa-mi spuneti cat costa constructia unei sobe de teracota si eventual daca imi puteti da mai multe detalii legat de acest subiect. Va multumesc!

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. E destul de greu sa va raspundem la intrebarea “Cat costa constructia unei sobe de teracota?“, deoarece intervin mai multi factori cum ar fi: dimensiune, tipul focarului, numarul de fumuri, modelul teracotei, materialele folosite si zona unde locuiti. Dar pentru a va face o idee, de obicei meseriasii din acest domeniu percep o taxa de manopera egala cu valoarea materialelor. De exemplu daca materialele vor fi 2000 de lei, tot atat va fi si manopera.

» Insa, avand in vedere ca doriti sa o folositi ca si a doua sursa de incalzire, adica nu este sursa de incalzire principala, recomandarea noastra este sa cumparati o soba din teracota mobila, gata facuta, cu transport si garantie inclusa. Cum ar fi modelul de mai jos.

Cat costa constructia unei sobe de teracota

Vezi Pretul!

 

» Deasemenea daca doriti sa aflati mai multe informatii despre sobe din teracota puteti citi articolul nostru despre acest subiect:

Sobe teracota – Modele sobe teracota

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*