Ce inseamna cand visezi ca iti cade parul?

par vis

De ce visezi par? Vazute in vis, buclele proprii sau ale altcuiva pot avea semnificatii diferite. In plus, interpretarea depinde si de cat de clar si memorabil a fost visul tau.

Unele vise nu inseamna aproape nimic, ci pur si simplu repeta ceea ce am vazut in ziua precedenta. Alte vise pot servi drept semnal sau indiciu.

Totul depinde de cat de clar vezi legatura dintre vis si realitate.

Semnificatia viselor despre par

Banner Ford husa cheie auto webp

1. De ce viseaza o femeie ca-si taie parul

Pentru femei, o tunsoare in vis inseamna adesea noi inceputuri. Cu toate acestea, tunderea parului intr-un vis pentru tine, indiferent de sex, este aproape intotdeauna un semn rau si un semnal pentru a fi atenta.

2. Ce inseamna tunsoare pentru un barbat

Daca un barbat viseaza ca-si tunde parul, asta poate insemna datorii si o perioada de somaj.

3. Parul cazut in somn

Un vis in care parul iti cade, de asemenea, de regula, nu este de bun augur. De obicei, acesta este un avertisment atunci cand trebuie sa va pregatiti pentru dificultati si sa acordati atentie sanatatii.

4. Par cu paduchi

De acord, acesta nu este un vis foarte placut daca vezi paduchi sau alti paraziti in parul tau sau al altcuiva. Cu toate acestea, astfel de vise au adesea o interpretare pozitiva. Paduchii intr-un vis pot insemna bogatie, finalizarea cu succes a afacerilor juridice, documente si achizitii mari.

5. Par foarte lung

Daca o femeie viseaza un par foarte lung si frumos coafat, acesta este un semn de prosperitate, bunastare si vesti bune. De asemenea, acest vis poate insemna o calatorie lunga.

6. Par gri

Daca te vezi cu parul gri in vis inseamna ca ai nevoie de un prieten sau de un mentor. Parul carunt prevesteste singuratate si tristete.

7. Ce inseamna sa-ti vopsesti parul in vis

De exemplu, daca nu te-ai gandit la colorare in realitate, dar ai vazut dintr-o data in vis cum iti vopsesti parul, un astfel de vis poate avea un sens profund. Daca parul tau este vopsit, poate insemna ca esti invidiat. O schimbare a culorii parului poate prevesti uneori o miscare sau alte schimbari drastice in viata.

Daca intr-un vis tu insati vopsesti parul cuiva, probabil ii dai acestei persoane multe sfaturi nesolicitate in realitate. Cand vezi ca una dintre rude isi vopseste parul, ar trebui sa fii atenta la relatia cu el. Iti place cum ti-ai vopsit parul in vis? O nuanta frumoasa promite incasari de numerar in realitate.

8. Bucle

Un vis despre bucle indica confuzia gandurilor si nevoia de a puncta in problemele care te preocupa. Sa vezi un barbat cu parul cret intr-un vis – duce la neintelegeri si chiar intrigi. Daca atmosfera generala de somn este prietenoasa, buclele de pe cap va pot promite distractie si noroc.

Daca intr-un vis pieptanati parul unei alte persoane, il puteti ajuta sa rezolve o problema. Cu toate acestea, un astfel de vis te avertizeaza impotriva obsesiei excesive fata de ceilalti.

Despre Irina 121 Articole
Buna! Sunt Irina si scriu pentru a aduce un folos cititorului. Imi doresc ca familiile romane sa fie fericite si informate, caci un popor educat este un popor puternic! Incerc sa aduc cat mai multe informatii utile in fiecare articol.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*