Ce inseamna cand visezi foc?

vise cu foc

Focul este unul dintre cele mai periculoase elemente si, uneori, iti poate aparea in vis. Sa vedem ce spun cele mai populare dictionare despre vise cu foc.

Foc in vis dupa dictionarul lui Miller

Banner Ford husa cheie auto webp

Focul intr-un vis este considerat un semn bun daca nu te raneste. Visul este deosebit de favorabil calatorilor, marinarilor, lucratorilor agricoli – ei asteapta prosperitate pe termen lung. Focul din casa va promite prieteni receptivi si copii ascultatori, iar in magazin (daca il detineti in realitate) sugereaza dezvoltarea rapida a unor proiecte profitabile din punct de vedere financiar.

Marinarilor, antreprenorilor si oamenilor ai artelor creative, focul le promite succes si recunoastere in domeniile lor. Lupta impotriva flacarilor inseamna ca munca ta va fi agitata. Daca nu ati reusit sa faceti fata situatiei de urgenta si ati vazut ca peretii propriului sediu (magazin, depozit etc.) au ars, dezastrul va veni in viata dumneavoastra. Dupa un vis in care ati aprins focul, asteptati-va la surprize placute si la o calatorie.

Foc in vis dupa dictionarul lui Vanga

Visele despre foc pot fi profetice si pot avertiza asupra unor lucruri teribile. Asadar, daca visezi ca arzi hartie, atunci pamantul va fi cuprins de un incendiu teribil, dupa care oamenii nu vor duce lipsa doar de lemn si hartie, ci si de oxigen. O padure in flacari sau un centru populat intr-un vis va aduce seceta. Este o pedeapsa pentru oameni pentru respingerea lui Dumnezeu, pentru atitudinea lor barbara fata de lumea din jurul lor. Supravietuitorii acestei catastrofe vor incepe sa pretuiasca natura. Ei vor fi salvati de o ploaie torentiala de trei zile, care va incepe atunci cand se va termina rezerva de apa potabila.

Daca in vis, focul se indreapta spre tine din cer, un meteorit sau o cometa ameninta planeta. Acestea pot provoca pagube enorme in orase si pot ucide multi oameni. Feriti-va de foc in casa daca visati un foc in cuptor. Aveti grija de siguranta dumneavoastra. In visul tau, din flacari iese fum? Vei fi obiectul barfelor. Va trebui sa depuneti mult efort pentru a va restabili reputatia. Dar focul poate fi si un simbol pozitiv. O lumanare aprinsa reflecta stilul tau de viata corect, datorita caruia vei avea mereu bucurie, pace si iubire in viata ta. Un alt vis bun este cel in care te incalzesti langa un foc. El promite ca in jurul tau vor exista intotdeauna oameni loiali, capabili sa te inteleaga si sa te sprijine in orice problema.

Foc in vis dupa dictionarul lui Loff

Multe dintre civilizatiile lumii au abordat focul cu teama, dar si cu purificare. Prin urmare, daca intr-un vis treci prin foc fara sa te ranesti, atunci urmeaza o perioada de schimbare in viata ta. Pentru aceasta, trebuie sa va reconsiderati multe lucruri (in special faptele voastre rele, lipsite de etica), pentru a va pregati din punct de vedere spiritual.

Daca in vis esti cuprins de flacari, ti se pare dificil sa existi; consideri viata ca fiind dureroasa, amenintatoare. Daca, pe de alta parte, un obiect (orice obiect, masina, casa etc.) arde in vis, inseamna ca esti excesiv de atasat de el. Focul simbolizeaza puterea masculina. Intr-un astfel de caz, visul poate vorbi despre o dorinta de a controla o anumita situatie. O lupta reusita cu focul inseamna ca aceasta va avea succes.

Foc in vis dupa dictionarul lui Nostradamus

Focul simbolizeaza pasiunea, dorintele carnale, dorinta de schimbare. Daca intr-un vis stingi focul, atunci tulburarile din societate vor capata un caracter organizat, nu va fi posibil sa le previi si va fi extrem de dificil sa le opresti. Daca flacarile au facut ravagii in camera, atunci deciziile consensuale se vor transforma in aventuri neasteptate. Un incendiu care distruge totul pana la cenusa promite aparitia unui nou proiect de constructie. Acesta va oferi locuinte decente pentru toti.

Un incendiu provocat de un fulger este interpretat ca o intalnire a unei persoane foarte importante pentru tine. Cunoasterea va avea loc intr-un cadru neobisnuit. Faptul de a fi implicat intr-un incendiu reflecta probleme, nesiguranta si nedreptate care vor provoca actiuni decisive.

Foc in vis dupa dictionarul esoteric

Un vis despre foc avertizeaza: pasiunile tumultuoase, emotiile excesive, atasamentele fatale au un impact extrem de negativ asupra vietii tale, precum si lovituri asupra sanatatii daca visezi o casa in flacari. Daca visezi ca alimentezi flacarile, inseamna ca tu esti cauza emotiilor excesive ale celor din jur. Stingerea focului intr-un vis simbolizeaza lupta iminenta cu tentatiile tale.

Parerea psihologului

cele mai bune masini de spalat rufe

De ce visez foc? Focul care apare intr-un vis este un prevestitor privat al unor certuri. Mai ales daca ati vazut nu doar o flacara, ci si un obiect in flacari, o cladire sau ati aflat ca ceva a luat foc pe proprietatea dumneavoastra.

Acorda atentie relatiei tale cu sexul opus si cu oamenii in general. Vor exista probleme de comunicare si o lipsa de intelegere.

Atunci cand deteriorarea relatiei are loc fara un motiv aparent, ganditi-va daca nu cumva ati putea fi obiectul unei conspiratii pentru discordie sau separare? Daca ai un vis in care exista si alte simboluri negative in afara de foc, indica faptul ca cineva iti antipatizeaza puternic bunastarea, cineva care vrea sa “arda” tot ceea ce ti s-a dat, ceea ce ai si ceea ce ai castigat prin propria munca.

Despre Irina 195 Articole
Buna! Sunt Irina si scriu pentru a aduce un folos cititorului. Imi doresc ca familiile romane sa fie fericite si informate, caci un popor educat este un popor puternic! Incerc sa aduc cat mai multe informatii utile in fiecare articol.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*