Cum sa alegi o masina de spalat?

cum sa alegi o masina de spalat rufe

Ce masina de spalat sa cumpar?

» Probabil, fiecare dintre noi, cel putin o data in viata am fost pusi in situatia de a ne pune intrebarea: “Ce masina de spalat sa alegem?“. Urmatorul articol este despre cum sa alegeti o masina de spalat care va deveni asistentul vostru principal al casei in ceea ce priveste hainele curate.

Dimensiunea masinii de spalat

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

» Asadar, pentru a putea raspunde la intrebarea “Cum sa alegi o masina de spalat?”, in primul rand trebuie sa te gandesti unde o vei pune si daca ai suficient spatiu pentru a o putea amplasa si racorda la apa si canalizare.

» In functie de spatiul disponibil vei putea alege o masina de spalat compacta sau una slim, ingusta, foarte usor de amplasat chiar si in locuri mai putin generoase ca spatiu.

» A doua intrebare pe care o puteti pune atunci cand alegeti o masina de spalat este cat de multe rufe spalati de obicei si mai ales cat de des. Desigur, daca aveti o familie numeroasa si mai ales si copii mici, cu siguranta veti avea un volum mare de rufe de spalat si prin urmare va trebui sa alegeti o masina de spalat cu o capacitate de cel putin 8Kg.

» Daca sunteti in cazul in care spalati cel mult o data pe saptamana si nu locuiesc mai mult de 3 persoane in casa voastra, atunci ar trebui sa optati pentru o masina de spalat cu o capacitate de maxim 7Kg.

Viteza de rotatie si uscarea rufelor

» Daca nu aveti suficient spatiu pentru uscarea rufelor, atunci ar fi indicat sa va alegeti o masina de spalat cu viteza mare de rotatii si uscator de rufe. Si nu trebuie sa va fie frica ca vor iesi hainele incretite sau creponate, deoarece in ziua de azi majoritatea masinilor de spalat rufe au incluse functii de anti-incretire a materialelor.

» Iar in ceea ce priveste functia de uscare a rufelor, chiar daca aceasta va aduce o mica crestere a facturii de energie electrica, va va scuti de “chinul” uscarii rufelor, mai ales pe timp de iarna cand stim cat de greu se usuca rufele mai ales daca stai la apartament.

🥇 Top 5 (2020) – Cele mai bune masini de spalat rufe automate

Functii si programe inteligente

» In zilele noastre functiile si programele sunt criterii de baza pentru alegerea unei masini de spalat, de aceea trebuie sa va ganditi foarte bine ce functii v-ar fi utile si ce programe v-ar avantaja. De exemplu, daca aveti copii mici, functia de dezinfectare a hainelor ar fi una benefica pentru voi.

» Daca aveti animale de companie, atunci ar fi util sa alegeti o masina de spalat cu functia de indepartare a parului de animale.

Oferte Masini de Spalat!

» Deasemenea functiile si programele rapide sunt extrem de potrivite pentru oamenii foarte ocupati sau pentru burlaci, care printr-o simpla apasare de buton vor putea avea hainele curate si uscate in acelasi timp.

» In plus, unele masini de spalat rufe sunt acum atat de inteligente incat ele insele sunt capabile sa distribuie detergenti, sa cantareasca rufe si sa selecteze programele dorite sau sa memoreze modurile preferate de spalare.

Masini de spalat sigure si economice

» In momentul de fata, majoritatea masinilor de spalat sunt economice si sunt gandite si fabricate astfel incat sa aiba un consum mic de energie, apa si detergenti.

» Deasemenea toate masinile de spalat beneficiaza de sisteme de protectie impotriva scurgerilor accidentale si a socurilor electrice. In plus, toate beneficiaza de garantii care acopera diferite tipuri de defectiuni care pot aparea in timpul exploatarii.

Concluzie

» Rezumand toate cele de mai sus, inainte de a alege o masina de spalat rufe, ar trebui sa va ganditi mai intai la:

  • volumul si locatia de amplasare a masinii de spalat;
  • viteza de centrifugare si functia de uscare a hainelor;
  • functii suplimentare si programe in functie de nevoile voastre;
  • si nu in ultimul rand design-ul masinii de spalat pentru o integrare cat mai armonioasa in interiorul general al caminului vostru.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.