Cum sa faci economii la factura de caldura?

Cum reducem factura la incalzire?

» In urmatorul nostru articol va vom prezenta o idee, poate putin ciudata, dar foarte ieftina si accesibila pentru oricine, prin care putem reduce costurile cu incalzirea casei.

Folosirea “paturilor” pentru geam

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

» In mod normal ferestrele au ca functionalitate iluminarea naturala a camerelor, dandu-ti senzatia de spatiu deschis si posibilitatea de a vedea privelistea de afara. Dar acestea, din pacate, pe timp friguros pierd foarte multa caldura prin ele, mai ales daca aveti niste suprafete vitrate generoase.

» Nu sunt o solutie foarte estetica dar din mentiunile unor locatari pensionari, a caror pensie nu prea le mai ajunge, aceste izolatii suplimentare ale geamurilor le reduc facturile cu pana la 20%, mai ales daca nu au geamuri termopan instalate.

» O alta solutie mai practica ar fi montarea unor draperii din material tip pasla pe care sa le puteti strange usor pe timpul zilei.

 

» Aceasta izolare suplimentara se poate aplica si in cazul usilor .

» Cum vi se par aceste solutii? Asteptam opiniile si comentariile voastre!

Despre Mihai 59 Articole
Salut! Numele meu este Mihai si sunt inginer proiectant instalatii in constructii si retele edilitare. Scriu articole pe acest blog pentru ca imi place foarte mult domeniul in care activez si cred ca printr-o informare cat mai buna a oamenilor despre acest domeniu, vom reusi sa avem constructii si instalatii mult mai calitative in tara noastra!

7 Comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.