Marirea sanilor prin exercitii fizice

marirea sanilor prin fitness

Exercitii fizice pentru marirea sanilor

» Sanii tai sunt prea mici, insa nu iti doresti sa apelezi la o operatie de augmentare mamara sau la medicamente care risca sa iti strice echilibrul hormonal?

» Exista solutii! Poate ca efectele nu vor fi atat de vizibile si atat de rapide ca in cazul chirurgiei, insa cu siguranta si inconvenientele vor fi cu mult mai putine.

» Si daca o sa iti spunem ca, in afara de marirea sanilor, exercitiile pe care ti le propunem te vor ajuta si sa te mentii in forma si eventual sa iti mentii si greutatea in limite normale.

» Ssuntem siguri ca te-am convins sa incerci macar sa faci timp in programul tau si pentru cele cateva exercitii special concepute pentru un bust mai ferm si pentru marirea sanilor.

Exercitii pentru marirea si tonifierea sanilor

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

» Inainte de a incepe orice program de exercitii, iti recomandam sa incepi cu o scurta incalzire. Cauta pe site-ul nostru articolul si filmuletul special pentru incalzire si te poti inspira de acolo pentru aceasta serie de exercitii.

» Iti recomandam sa efectuezi apoi urmatoarele exercitii:

  • Presarea palmelor: iti unesti palmele in fata pieptului ca pentru o rugaciune, dar cu coatele paralele cu solul, si le presezi cu putere una de alta, pentru 3 pana la 5 secunde, repetand miscarea de 8-10 ori.
  • Exercitii cu gantere : tine in fiecare brat o gantera de 2 kg (sau o sticla cu apa). Apleaca-te in fata, tinand genunchii usor indoiti, si ridica greutatile pana la nivelul umerilor, apoi coboara-le. Repeta miscarea de 8 ori, in 3 serii.

marire sani prin exercitii fizice

  • Flotarile sunt cele mai cunoscute exercitii pentru marirea sanilor – incearca sa efectuezi cat de multe poti, ideal trei serii de 6-8 repetari. Daca nu poti, sprijina-te cu bratele de o bancuta, iti va fi mai usor
  • Stai jos pe un scaun, cu palmele pe margine. Sprijinindu-te de marginea scaunului cu mainile, coboara picioarele şi posteriorul în faţă. Îndoaie coatele şi coboară posteriorul cât poţi de jos, apoi ridică. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.

Accesorii Fitness

  • Exercitiu cu gantere 2 – culcata si tinand o gantera in fiecare mana (genunchii usor indoiti), indoi bratele pana cand formeaza un unghi de 90 de grade cu solul, apoi le ridici, indreptandu-le. Trei serii de cate 8 repetari
  • Rotirea bratelor inainte si inapoi, trei serii de cate 8 repetari in fiecare directie
  • Misca bratele inainte si inapoi, ca si cum ai inota bras. Tine spatele drept si efectueaza cate 3 serii a 8 repetari. De fapt, ideal pentru marirea bustului ar fi chiar sa inoti, daca ai un bazin la indemana

cum sa-mi maresc sanii prin sport

» Efectueaza in fiecare zi exercitiile propuse de noi si vei vedea in cel mai scurt timp rezultatele : un bust mai ferm si sani vizibil mai mari.

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Alert: Text protejat prin CopyScape!!!