Mobila pentru gradini si terase

Cum si cu ce ne mobilam gradina?

» Mobilierul de gradina a devenit una din cele mai cautate obiecte de larg consum din sectiunea de amenajari exterioare a fiecarui magazin de profil. Prin urmare, scaunele si canapelele se afla in topul preferintelor cumparatorilor deoarece acestea sunt acum in intregime din materiale de inalta calitate si cu un design atractiv.

» Comoditatea si confortul combinate cu un design modern se regasesc acum si in mobilierul pentru gradina, terasa sau balcon.

» Mobilierul din metal este stabil si de lunga durata. Liniile drepte reprezinta un design universal, formele retro adresandu-se romanticilor. Stratul de vopsea aplicat asigura protectia la exterior. Cine doreste mutarea deasa a mobilierului este indicat sa aleaga variante din aluminiu, acestea avand o greutate redusa.

» Mobilierul din ratan, realizat din lemn de palmier, este usor, flexibil, stabil si nu necesita o ingrijire speciala. Impletiturile din fibre de polietilena sunt rezistente la intemperii si nu se deosebesc de ratanul din palmier.

» Mobilierul de gradina din lemn reprezinta de mult timp un clasic in domeniu. Indiferent ca este vorba despre lemn de salcam, eucalipt sau conifere, acesta are intotdeauna un aspect confortabil, atragator si natural. Rezistenta la intemperii a acestora este direct influentata de modul de prelucrare si tratamentul aplicat.

» Mobilierul din plastic, mai ales cel cu componente textile, trebuie sa aiba caracteristici precum: rezistenta la intemperii si raze solare si sa poata fi curatate cu usurinta.

» Pentru un mobilier de gradina confortabil, se intalnesc des combinatii intre metale usoare precum aluminiul sau tevi din fier ce constituie scheletul si materiale sintetice foarte rezistente la rupere.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.