Sfat montare gresie pe perete

Cum se monteaza gresia pe un perete gletuit si vopsit?

Intrebare de la: Dumitriu Gabi pe adresa redactiei

“Buna ziua. As dori un sfat cu privire la montarea gresiei pe un perete care a fost gletuit și vopsit cu var lavabil. Ar trebui ras tot vărul și gletul? Ce materiale ar fi necesare ? Mulțumesc.

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Trebuie sa verificati cu un spaclu daca exista suprafete de glet care nu adera bine la structura peretelui si sa le indepartati. Apoi cu ajutorul unui slefuitor electric sau o bucata de hartie abraziva, sa slefuiti suprafata acoperita cu var lavabil, in acest fel permitand adezivului de gresie sa faca contact direct cu peretele gletuit. Ca adezivi puteti folosi orice adeziv de interior pentru gresie si faianta din gama: Ceresit CM9, Adeplast AF-I, Mapei, Primus, etc.

» Pentru un montaj cat mai usor al placilor de gresie sau faianta va recomandam sa montati mai intai un dreptar pe perete de la cota (inaltimea) de la care doriti sa faceti placarea. Ca dreptar puteti folosi niste profile de gispcarton UD30 sau CD60.

montaj faianta pret

» Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne scrieti.

Spor la construit!!!

1 Comment

  1. Bună ziua ,a și dori sa pun gresie pe un perete exterior din cărămidă. Menționez ca nu este dat cu nimic pe perete. Întrebarea mea este : pot sa pun direcție perete ? Mulțumesc!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.