11 motive pentru care să alegi plăcile ceramice

placi ceramice de la cesarom

Disponibile în diverse designuri, dimensiuni și nuanțe, plăcile ceramice sunt o alegere bună atât pentru amenajări rezidențiale, cât și comerciale, datorită simplității, eleganței și funcționalităților pe care le oferă.

Iată câteva motive esențiale pentru care să optezi pentru plăcile ceramice în următorul proiect de amenajare.

Siguranță și igienă

Plăcile ceramice asigură un mediu sigur și curat. Acestea nu acumulează impurități sau mirosuri neplăcute și nu emana substanțe nocive, în caz de deteriorare. Sunt rezistente la căldură, prevenind astfel eliberarea de toxine în caz de incendiu și păstrându-și forma. Ba mai mult, gresia este o alegere foarte bună atunci când îți dorești încălzire în pardoseală. De asemenea, sunt rezistente la îngheț și la detergenți chimici puternici, având și proprietăți hipoalergenice.

Protecție anti-bacteriană

În plus față de plăcile obișnuite, CESAROM oferă gama safe+. Tratată cu nanoparticule de argint (AgNP) înainte de arderea la 1200°C, acestea creează o barieră bacteriostatică durabilă. Această protecție igienică integrată în structura plăcii rămâne eficientă pe termen lung.

Sunt eco-friendly

Plăcile ceramice sunt realizate din materiale naturale precum argilă, nisip, cuarț și apă, fiind complet reciclabile și prietenoase cu mediul. Acestea contribuie la reducerea amprentei personale de carbon și mențin răcoarea în spații pe timpul verii.

Durabilitate și rezistență

Plăcile ceramice sunt durabile, rezistând peste 20 de ani fără a se deteriora sau decolora sub expunerea directă la soare. Sunt dezvoltate special pentru a avea o rezistență ridicată la pătare și pentru a rezista condițiilor exterioare dificile, inclusiv ciclurilor de îngheț-dezgheț. Aceste proprietăți le fac ideale pentru diverse aplicații, de la băi și bucătării, la terase și balcoane.

Ușor de curățat

Spațiile cu plăci ceramice sunt simplu de întreținut. Acestea nu rețin alergeni precum praf, păr de animale sau polen, contribuind la o calitate superioară a aerului din încăperi.

Varietatea ofertei

Varietatea de culori, designuri și dimensiuni face ca plăcile ceramice să fie extrem de versatile, permitând personalizarea spațiilor conform gusturilor individuale. De la gresie porțelanată mată sau lucioasă, la faianță decorată și mozaicuri, opțiunile sunt diverse și permit combinări creative cu diverse elemente de mobilier și decor.

Suport tehnic și consultanță

Alegerea plăcilor ceramice potrivite poate fi simplificată prin consultanța oferită de CESAROM. Specialiștii sunt disponibili să vă ghideze în alegerea cea mai potrivită în funcție de specificul proiectului, condițiile de utilizare și preferințele estetice. Aceasta poate fi o resursă valoroasă, mai ales pentru cei care sunt la prima experiență cu plăcile ceramice. Pentru a beneficia de aceasta, trebuie doar să ne trimiteți Wishlist-ul.

Rezistență ridicată la alunecare

Pentru zonele cu trafic intens sau condiții umede, cum ar fi bucătăriile, băile sau spațiile exterioare, CESAROM oferă plăci ceramice cu coeficient anti-alunecare R10 și R11. Acestea asigură un spațiu sigur și previne accidentele, făcându-le o opțiune excelentă pentru familiile cu copii sau pentru spații comerciale, unde siguranța este o prioritate.

Adaptabilitate la diverse stiluri arhitecturale

Plăcile ceramice sunt remarcabil de adaptabile, astfel că pot completa orice stil arhitectural, de la rustic la modern. Fie că îți dorești un aspect natural, care imită texturi precum lemnul sau piatra, ori preferi un finisaj mai sofisticat și contemporan, plăcile ceramice pot fi alese pentru a îmbogăți și accentua designul general al unei amenajări.

Investiție pe termen lung

Investiția în plăcile ceramice se dovedește a fi cost-eficientă pe termen lung datorită durabilității și ușurinței de întreținere. Comparativ cu alte materiale care pot necesita înlocuire sau reparații frecvente, plăcile ceramice oferă stabilitate și rezistență fără a compromite aspectul estetic.

Personalizarea spațiului

CESAROM încurajează personalizarea spațiilor prin oferirea unei game variate de opțiuni de design. Indiferent de dimensiunea sau design-ul plăcilor, fiecare client poate crea un spațiu unic adaptat propriilor viziuni.

Prin toate aceste caracteristici, plăcile ceramice se dovedesc a fi o alegere înteligentă, estetică și durabilă, perfectă pentru orice proiect de amenajare, fie că este vorba de un spațiu rezidențial sau comercial. CESAROM se angajează să ofere produse de înaltă calitate care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților săi, asigurând un rezultat final impresionant și satisfăcător.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.