Instalatii interioare

incalzire cu pompa de caldura aer-apa

Instalatii electrice

Instalatii electrice

 

» Instalatia electrica reprezinta un ansamblu de echipamente electrice, interconectate intr-un spatiu dat sau intr-o zona specificata, destinate utilizarii energiei electrice pentru forta, iluminat si alte scopuri industriale sau casnice.
» In articolele noastre urmatoare vom incerca sa va explicam in amanunt toate detaliile despre ce este o instalatie electrica si cum se realizeaza aceasta.

Instalatii termice

Instalatii termice

 

» Instalatiile termice, de incalzire, cuprind o seama de caracteristici si termeni, pe care trebuie mai intai sa-i cunoastem si sa-i intelegem, pentru a putea deslusi tainele acestor tipuri de instalatii.
» In articolele noastre urmatoare vom incerca sa va explicam in amanunt toate detaliile despre ce este o instalatie termica, cum se realizeaza aceasta si eventual cum se pot realiza anumite interventii de reparatii asupra ei.

Instalatii sanitare

Instalatii sanitare

 

» Pentru foarte multi dintre noi instalatiile sanitare ne dau foarte multe “batai de cap” si asta pentru ca nu stapanim acest domeniu. Vom incerca in urmatoarele noastre articole sa va initiem in “tainele” instalatiilor sanitare, pentru a invata ce este o instalatie sanitara, cum sa o realizati si cum sa remediati anumite probleme care pot aparea, in acest fel economisind timp si bani.

1 Comment

  1. Mi-ar fi de mare folos articolele dumneavoastra, pentru predarea instalatiilor la clasa de profesionala profil instalatii…
    Cu stima,
    Bejan Domnica.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*