Panouri termoizolante decorative – Panouri Decorative Polistiren

Termosistemul decorativ

» Decorarea peretilor cu panouri termoizolante decorative castiga din ce in ce mai multa popularitate pe piata constructiilor autohtone. Cresterea folosirii de panouri decorative din polistiren este datorata faptului ca acestea imbunatatesc semnificativ gradul de izolare a casei, cresc nivelul de protectie impotriva umezelii si nu in cele din urma rezolva cu succes problema design-ului exterior al casei.

» Panourile termoizolante decorative reprezinta o idee ingenioasa de a izola si finisa peretele in acelasi timp.

» Pentru peretii exteriori ai casei se utilizeaza diverse materiale, dar toate sunt folosite ori in scopuri estetice, ori in scopuri de izolare, dar niciodata impreuna.

Panouri termoizolante decorative

» Pentru a reduce costurile si timpul pentru placarea casei, puteti folosi panouri termoizolante decorative pentru fatada gata finisate. Spre deosebire de materialele de finisare conventionale, termosistemul decorativ indeplineste mai multe functii, deoarece acestea nu doar infrumuseteaza casa, ci si izoleaza peretii exteriori ai casei.

Panou decorativ caramidaVezi Pretul pe Emag!

Ce sunt panourile termoizolante decorative?

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

» Termopanelul este un sistem format dintr-un strat de polistiren cu densitate mare, pe care este aplicat direct din fabrica stratul de finisaj din caramida aparenta. Acest sistem prezinta multiple avantaje, cum ar fi:

 • protectia termica a casei;
 • aspect vizual atractiv;
 • posibilitatea de a fi aplicate pe orice structura, prinderea realizandu-se atat cu adeziv cat si mecanic cu dibluri sau suruburi;
 • daca se alege optiunea de prindere metalica a panourilorm atunci lucrarile se pot efectua in orice perioada a anului, indiferent de temperatura exterioara;
 • reducerea timpului de finisare, datorita marimii placilor si a faptului ca izolarea si finisarea se realizeaza in acelasi timp;
 • optiuni multiple de finisaj;
 • rapiditate in executie;
 • nu contine gaze toxice;
 • usurinta in debitare;
 • nu este influentat de efectul apei sau al umezelii;
 • poate fi curatat cu usurinta.

casa din panouri decorative

» Casele, finisate cu astfel de materiale, au un aspect uimitor si sunt protejate in mod fiabil de vremea rea. Acest tip de finisaj este potrivit pentru clima si temperaturile din tara noastra.

Panouri Decorative Polistiren

» Panourile termoizolane se pot folosi atat pentru fatada casei cat si pentru soclul acestora.

placare fatada cu panouri polistiren

Panouri decorative din polistiren – Vezi Aici Preturile

Panou decorativ caramida 4Vezi Pretul pe Emag!

montaj panouri decorative polistiren

panouri decorative polistiren tip caramida

 

panouri decorative din polistiren

panouri decorative polistiren

https://casasidesign.ro/Panou decorativ caramida 2Vezi Pretul pe Emag!

https://casasidesign.ro/Panou decorativ caramida 5Vezi Pretul pe Emag!

 

Sursa foto: Pinterest

Despre Mihai 59 Articole
Salut! Numele meu este Mihai si sunt inginer proiectant instalatii in constructii si retele edilitare. Scriu articole pe acest blog pentru ca imi place foarte mult domeniul in care activez si cred ca printr-o informare cat mai buna a oamenilor despre acest domeniu, vom reusi sa avem constructii si instalatii mult mai calitative in tara noastra!

21 Comments

 1. Buna ziua. O intrebare se moate monta un astfel de panou decorativ peste izolatia exterioara existenta de 10? Si daca se poate cum? |Ci dibluri mai lungi prin lipire?

  • Aceste panouri din polistiren au grosimi de 2-3cm si se pot aplica doar plin lipire, mai ales daca stratul existent de termoizolatie este prins deja in dibluri.

 2. Inca nu avem o data certa. Tot am trimis cereri de oferte atat in Romania cat si in strainatate, dar deocamdata nu am primit nici un raspuns concret.

 3. Buna ziua.
  Deocamdata producatorul de panouri cu polistiren inclus nu a reusit sa obtina Agrement Tehnic de la Ministerul Constructiilor pentru a le putea comercializa.

  Intre timp am fost contactati de un alt producator autohton de Panouri Decorative care ne-a trimis mai multe detalii si preturi despre produsele sale, informatii pe care le puteti citi accesand pagina urmatoare:

  https://casasidesign.ro/panouri-decorative

  Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

 4. am o locuinta construita din module de container/ cred ca panourile termoizolante ar fi solutia de finisaj la exterior ma intreseaza pretul si producatorul sa auzim numai de BINE

 5. Asa nici autostrazi nu sunt…dar ne-am dori sa le avem. Postam noutati despre constructii pe care ar fi bine sa le avem si la noi. Poate in acest fel se va “trezi” vreun producator sau importator sa furnizeze si in tara noastra astfel de materiale. Informarea este primul lucru care duce catre Dezvoltare…sau doriti sa ramanem mereu in urma cu cei nou, doar pentru ca nu avem la noi in tara???

  • Pai nu sunt panouri cu grosimi mai mari de 20 mm in lista de preturi. Ma interesa de 50 mm cel putin, unde as putea gasi asemenea panouri?

 6. buna,imi puteti recomanda o vopsea reyistenta de exterior pentru tigla.trebuie sa dau si cu amorsa inainte.Multumesc

 7. Pentru 100 metri patrati cu panouri caramida aparenta exterior in Alba Iulia, un pret (important culoare maro)

 8. Bună seara, as fi interesat de o achiziție în prima faza de doar 15mp de panouri decorative, dar vreau sa știu dacă aveți cu grosime de 5cm panoul?de asemenea ma interesează termenul de livrare?

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.