Panouri termoizolante decorative

Termosistemul decorativ

» Panourile termoizolante decorative reprezinta o idee ingenioasa de a izola si finisa peretele in acelasi timp.

» Pentru peretii exteriori ai casei se utilizeaza diverse materiale, dar toate sunt folosite ori in scopuri estetice, ori in scopuri de izolare, dar niciodata impreuna.

» Pentru a reduce costurile si timpul pentru placarea casei, puteti folosi panouri termoizolante pentru fatada gata finisate. Spre deosebire de materialele de finisare conventionale, termosistemul decorativ indeplineste mai multe functii, deoarece acestea nu doar infrumuseteaza casa, ci si izoleaza peretii exteriori ai casei.

Panou decorativ caramida

Ce sunt panourile termoizolante decorative?

» Termopanelul este un sistem format dintr-un strat de polistiren cu densitate mare, pe care este aplicat direct din fabrica stratul de finisaj din caramida aparenta. Acest sistem prezinta multiple avantaje, cum ar fi:

  • protectia termica a casei;
  • aspect vizual atractiv;
  • posibilitatea de a fi aplicate pe orice structura, prinderea realizandu-se atat cu adeziv cat si mecanic cu dibluri sau suruburi;
  • daca se alege optiunea de prindere metalica a panourilorm atunci lucrarile se pot efectua in orice perioada a anului, indiferent de temperatura exterioara;
  • reducerea timpului de finisare, datorita marimii placilor si a faptului ca izolarea si finisarea se realizeaza in acelasi timp;
  • optiuni multiple de finisaj;
  • rapiditate in executie.

» Casele, finisate cu astfel de materiale, au un aspect uimitor si sunt protejate in mod fiabil de vremea rea. Acest tip de finisaj este potrivit pentru clima si temperaturile din tara noastra.

» Panourile termoizolane se pot folosi atat pentru fatada casei cat si pentru soclul acestora.

Panou decorativ caramida 4

Panou decorativ caramida 1

 

https://casasidesign.ro/Panou decorativ caramida 2

https://casasidesign.ro/Panou decorativ caramida 5

Panou decorativ piatra 6

 

Sursa foto: PinterestPanouri termoizolante decorative
4.4 (88.46%) 26 votes

5 Comments

  1. Buna ziua. O intrebare se moate monta un astfel de panou decorativ peste izolatia exterioara existenta de 10? Si daca se poate cum? |Ci dibluri mai lungi prin lipire?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*