Simetrie gard duplex partea din spate

intrebari si raspunsuri

Schimbare model gard fata de proiect

Intrebare de la: Seracin Cosmin pe adresa redactiei

“Buna ziua. Gardul din spate al unui duplex trebuie sa fie la fel? Duplex’ul acuma se construieste si eu vreau ca gardul din spate sa fie din placi de beton. Vecinul vrea sa ramana pe varianta asigurata de constructor: stalpi din teava metalica cu plasa zincata. Influenteaza la intabulare? Va multumesc!”

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Pentru a nu avea nici un fel de probleme in respectarea legislatiei constructiilor va sfatuim sa rugati arhitectul sa va dea o dispozitie de santier prin care sa modificati modelul gardului pentru a nu aparea discutii la receptia duplexului de catre autoritati si sa fiti acuzati ca nu ati respectat proiectul depus la autorizare. E foarte simplu sa faceti modificarea printr-o dispozitie de santier.

Deasemenea va sfatuim sa aveti grija la fundatia gardului pentru ca greutatea placilor de beton implica o fundatie a gardului mult mai sanatoasa. Una e teava metalica cu plasa zincata prin care vantul trece…si una e un gard din placi de beton ce opun rezistenta. Riscati ca gardul sa se “basculeze” in timp daca fundatia nu este gandita pentru un astfel de sistem de imprejmuire.

O zi buna!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.