Vopsire usa metalica exterior

vopsire usa metalica de exterior

Restaurare usa metalica de exterior

» Buna, sunt Anca si in articolul de astazi vom discuta despre subiectul “vopsire usa metalica de exterior” si tot ceea ce implica aceasta restaurare a unei usi metalice.

» In decursul anilor, prin vizitele mele pe la diverse case si santiere, am constatat ca majoritatea usilor metalice de exterior nu prea rezista in timp sub actiunea intemperiilor si a factorilor climatici exteriori. Ori se matuiesc, ori vopseaua se cojeste de pe usa, ori stratul de lac prinde fisuri, toate acestea ducand la un produs inestetic, iar acest lucru poate fi deranjant mai ales ca aceasta usa reprezinta intrarea in locuinta, fiind primul lucru pe care il vad musafirii.

» Asa cum am vazut si la alte case, dupa o perioada de circa 5 ani de la montaj, usa mea metalica de la intrare a inceput sa arate jalnic. Mentionez faptul ca atunci cand am cumparat-o am fost asigurata de vanzator ca este speciala pentru exterior si va rezista cu succes la actiunea razelor UV, ploaie, zapada si vant.

usa metalica exterior exfoliata

» Si cu toate ca deasupra usii am montat un mic acoperis pentru a proteja intrarea de actiunea ploii si a zapezii, usa tot a fost afectata de actiunea intemperiilor si a factorilor externi, precum bine se poate observa si in imaginea de mai de sus.

Vopsire usa metalica de exterior

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

» Bun, acum toate bune si frumoase. Usa arata jalnic…ce e de facut? Studiind, analizand si intreband mai multi meseriasi m-am hotarat sa reconditionez aceasta usa printr-o vopsire cu vopsea lovitura de ciocan pe culoare maro.

» De ce ai nevoie pentru a vopsi o usa metalica de exterior?

» Dupa ce m-am echipat corespunzator cu masca si manusi m-am apucat de slefuit intreaga suprafata a usii. In unele locuri am slefuit manual, iar pe suprafata plana a usii am folosit un slefuitor electric Bosch pentru a-mi face munca mai usoara.

slefuire usa metalica exterior

» Dupa ce am terminat de slefuit tocul si intreaga suprafata a usii, am inceput sa o sterg cu diluant folosindu-ma de o carpa moale.

» Apoi am mascat elementele ce nu doream sa le vopsesc, cum ar fi: vizorul, broasca, clanta, etc. si am trecut la vopsirea usii metalice de exterior. Am inceput prin a vopsi cu pensula tocurile, iar suprafata usii am vopsit-o cu ajutorul unui trafalet. Important este ca vopsirea sa o realizati de sus in jos.

vopsire usa metalica exterior cu trafalet

Pentru vopsirea usilor metalice de exterior este important sa va alegeti o zi in care nu ploua sau bate vantul!

» Dupa uscare am indepartat benzile de hartie si totul a fost gata. Rezultatul il puteti observa si in imaginile de mai jos!

RECONDITIONARE USA METALICA EXTERIOR

vopsire usa exterior

cum se vopseste o usa metalica de exterior

vopsea lovitura de ciocan pentru usa metalica exterior

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

2 Comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.