De ce sa alegi cartuse originale pentru imprimanta?

cartuse originale imprimanta sau replace

6 Motive pentru care cartusele replace nu sunt bune pentru imprimanta

» In articolul de astazi ne-am hotarat sa discutam despre cel mai important lucru atunci cand vine vorba de imprimante, si anume de ce este indicat sa folositi doar cartuse originale pentru imprimanta sau plotter-ul vostru.

» Toata lumea trebuie sa stie acest lucru si in special cei care au afaceri care depind de functionarea corecta a unei imprimante, deoarece pentru ei, alegerea unor consumabile gresite poate consta in niste pierderi financiare destul de serioase uneori.

1. Nu vor sa imprime fix cand aveti nevoie

Banner Ford husa cheie auto webp

» Daca sunteti un om de afaceri care are prezentari importante pentru clienti sau un student care tipareste in mod regulat lucrari si rezumate, atunci economisirea banilor cu cartuse replace se poate transforma in planuri si termene perturbate.

» In aceeasi situatie se regasesc si cadrele didactice, care au mai mereu nevoie de o imprimanta pentru a-si asigura materialul didactic necesar activitatilor zilnice.

» Si sa nu uitam si de arhitecti sau ingineri proiectanti, a caror munca se bazeaza efectiv pe planuri si planse listate pe imprimante sau plottere.

plotter color

» Daca acestia au un termen limita de predare iar imprimanta nu functioneaza din cauza unor cartuse replace, atunci incepe deranjul.

» In urma unor studii de caz realizate, in circa 45% din situatii, cartusele neoriginale nu se pot utiliza inca de la despachetarea lor iar altele nu vor functiona corect decat cateva zile.

» In plus, este posibil ca, cartusul replace sa nu se potriveasca cu cipul imprimantei sau sa nu se potriveasca ca dimensiuni si multe altele, deci, doar bani irositi.

Oferte Cartuse Imprimante!

2. Nu reproduc culorile corect

» Oricat ati incerca sa gasiti o varianta de cartuse replace care sa reproduca culorile ca niste cartuse originale, va asigur ca nu veti gasi.

» Cartusele originale sunt dozate si testate din fabricatie astfel incat sa se asigure o imprimare a culorilor corecta.

» In marea lor majoritate, cartusele replace prezinta o densitate de culoare redusa care au ca rezultat niste print-uri cu culori estompate sau desaturate.

» Drept urmare va trebui sa va simtiti stanjeniti atunci cand veti preda materialele imprimate clientilor, afisand imprimari decolorate, oricat ati fi incercat voi sa setati si sa recalibrati imprimanta.

» Si sa nu uit sa mentionez faptul ca de obicei, cerneala din cartusele replace se usuca mult mai repede fata de cele originale, si acest lucru se intampla mai ales daca nu le-ati folosit pentru o perioada de cateva zile, lucru ce la cele originale nu se intampla.

3. Lasa dungi sau pete pe hartie

» Dungi, pete sau zone neprintate sunt ceva ce nu doriti sa vedeti atunci cand tipariti un document, mai ales daca aceste documente sunt oficiale sau trebuie predate catre un client care a platit pentru acel serviciu.

» Cu cartusele replace un astfel de scenariu va asteapta cu siguranta. Potrivit unui studiu realiza de catre cei de la SpencerLab in randul consumatorilor casnici si non-casnici, cartusele replace au avut un rezultat multumitor doar in 33% din cazuri, restul print-urilor fiind de slaba calitate, potrivite pentru uz personal sau numai pentru draft-uri si schite.

» Pe de alta parte, cartusele originale au avut efectul scontat in 98% din cazuri.

4. Scurteaza durata de viata a imprimantei

» 80% dintre service-urile de imprimante declara ca, consumabilele de tip replace vor scurta durata de viata a imprimantelor, indiferent ca vorbim de cele de tip inkjet sau laser.

» Principala problema a cartuselor cu jet de cerneala replace este uscarea prematura a acestora sau scurgeri de cerneala ce vor umple interiorul imprimantei. Drept urmare, va trebui sa duceti imprimanta la un service sau efectiv va trebui sa o aruncati.

service imprimante bucuresti

» Cand vine vorba de imprimante de birou, o imprimanta nefunctionala va duce la perioade de inactivitate, angajatii nu vor putea imprima, vor pierde timpul, iar administratorii bani.

» Atunci cand dorim sa economisim bani prin cumpararea de cartuse replace, trebui sa ne gandim daca acest lucru este mai profitabil decat sa inlocuim intreaga imprimanta din cauza unor defectiuni survenite datorita utilizarii de consumabile neoriginale.

» In plus, va rog sa retineti faptul ca daunele cauzate de utilizarea unor cartuse replace nu sunt acoperite de garantie. Prin urmare va trebui sa schimbati capul de printare infundat, sau sa reparati imprimanta pe banii vostri.

5. Se vor usca dupa o perioada de inactivitate

» Spre deosebire de pigmentii care sunt utilizati in cartusele replace, cerneala din cartusele native nu se usuca, chiar daca nu utilizati imprimanta pentru o perioada indelungata.

» Datorita compozitiei cernelii, un astfel de cartus poate fi stocat fara a compromite calitatea imprimarii pana la 90 de zile intr-o imprimanta obisnuita si pana la 180 de zile intr-o imprimanta profesionala de birou.

6. Cartusele originale nu vor dauna naturii

cele mai bune masini de spalat rufe

» Producatorii mari folosesc materiale reciclabile. De exemplu, producatorul de imprimante HP, recicleaza plasticul oceanic pentru a-si realiza produsele sale.

» In plus, produsele originale pot fi reciclate, iar producatorul va face alte cartuse noi sau alte accesorii din aceste materiale.

Concluzie

» Toate motivele exprimate mai sus ne arata ce probleme putem intampina cu folosirea cartuselor neoriginale. Daca folosirea cartuselor originale vi se pare o alegere scumpa, atunci va recomandam sa folositi imprimante cu sistem CISS de alimentare cu cerneala.

» Aceste imprimante sunt economice si au o durata de viata destul de mare.

» Accesand butonul de mai jos puteti vedea ce oferte sunt acum pe piata.

Oferte Imprimante cu Ciss!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.