Dimensiuni BCA

Ce dimensiuni are BCA-ul?

» Deoarece am vazut ca foarte multi romani au inceput sa foloseasca blocurile din BCA pentru zidaria casei lor, iar cautarile pe internet pentru “dimensiuni BCA” au inceput sa creasca, ne-am decis ca astazi sa punem la un loc dimensiunile fabricate de majoritatea producatorilor de pe piata romaneasca.

» Blocurile de zidarie din beton celular autoclavizat au castigat o popularitate foarte mare in randul constructorilor si ocupa un loc demn de luat in seama pe piata constructiilor industriale si rezidentiale.

» Materialul are o multime de avantaje fata de materialele de constructie traditionale, automatizarea tehnologiei pentru producerea acestuia facand posibila obtinerea de produse cu caracteristici controlabile specificate.

» In primul rand vorbim de rezistenta ridicata a produselor si o conductivitate termica scazuta, un aspect extrem de important pe fondul cresterii constante a costului resurselor energetice.

Dimensiuni BCA Ytong

Banner Ford husa cheie auto webp

“Ytong A+” – Sistem de zidarie termoizolanta

dimensiuni BCA Ytong A+

“Ytong Forte” – Sistem complet de zidarie pentru pereti portanti

dimensiuni BCA Ytong Forte

Vezi Pret BCA!

“Ytong Clasic” –  Sistem complet de zidarie pentru pereti multistrat

dimensiuni BCA Ytong Clasic

“Ytong Interio” –  Sisteme complete pentru realizarea peretilor interiori

dimensiuni BCA Ytong Interio 1

dimensiuni BCA Ytong Interio XL

Dimensiuni BCA Celco

Celco Structoterm

dimensiuni BCA Celco Structoterm

Celco Superblock

dimensiuni BCA Celco SuperBlock

Celco Megaterm

dimensiuni BCA Celco MegaTerm

Vezi Pret BCA On-line!

Celco Megaterm Plus

dimensiuni BCA Celco MegaTerm Plus

Celco Standard

dimensiuni BCA Celco Standard

Dimensiuni BCA Somaco

dimensiuni BCA Somaco

Dimensiuni BCA Somaco

BCA Soceram

Concluzie

» BCA-ul este utilizat pe scara larga in constructia de cladiri industriale, imobile rezidentiale si comerciale. Din blocurile de BCA se pot realiza pereti atat pe zidarie portanta cat si neportanta, pereti despartitori, pereti antifoc si poate fi chiar si un material termoizolator.

» Betonul celular autoclavizat prezinta o serie de avantaje tehnologice, operationale si de productie. Blocurile de zidarie din BCA sunt usoare, lucru ce este foarte convenabil pentru zidari, mai ales cand lucreaza la inaltime.

» Produsele din fabrica au o precizie ridicata de fabricatie, ceea ce asigura formarea unor suprafete plane fara abateri mari.

» Sper ca in acest articol sa gasiti toate informatiile in legatura cu subiectul “dimensiuni BCA” astfel incat sa va puteti proiecta casa sau constructia astfel incat sa aveti cat mai putine pierderi de materiale. Va urez Spor la construit!

Despre Robert 72 Articole
Salut dragi cititori! Numele meu este Robert si dupa 20 de ani de munca in santierele tarii si din strainatate, am decis sa ma asez in fata calculatorului si sa va impartasesc din experienta mea profesionala acumulata in decursul timpului. Sper ca articolele mele sa va fie de un real folos!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*