Tigla metalica cu folie textila anticondens integrata

Tigla metalica Mediteran Plus

Intrebare de la: SIMION ALINA pe adresa redactiei

“Buna ziua.

Doresc sa achizitionez produsul tigla metalica Mediteran Plus 0,5 de la Caretta. Am primit oferta lor, sunt multumita de pret, dar as dori o opinie din partea dumneavoastra, referitor la calitatea produsului. Ei spun ca acest produs este unic in Romania, datorita faptului ca folia vine lipita direct pe tigla metalica. Ce stiti despre acest produs? As dori o parere profesionista, daca imi puteti da mai multe detalii si daca ma sfatuiti sa cumpar de la ei. Din cate am citit si pe acest forum, echipa pe care o dau ei este buna, lucru foarte important pentru mine.

Astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent posibil, deoarece ma grabesc, avand in vedere ca nu mai am mult timp pentru a  putea face lucrarea.
Va multumesc anticipat”

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Pentru inceput, raportul pret-calitate pentru produsele Caretta este unul destul de bun in comparatie cu alte produse de pe piata, de aceea atata timp cat pretul va este favorabil puteti achizitiona fara probleme.

» Insa…in ceea ce priveste folia anticondens integrata…avem putine reticente. Nu stim daca acea folie, lipita direct, isi va face treaba…E un sistem nou, nepracticat inca de producatori mult mai mari decat Caretta si sincer din punct de vedere tehnic ne da semne de indoiala.

» Rolul foliei anticondens este de directionare si conducere a condensului catre streasina. Vaporii din casa trec prin folie, condenseaza pe tabla rece, se transforma in apa, picura pe folie si se scurge catre streasina-jgheab. Nu stiu cum va functiona acest fenomen daca folia este lipita direct de tabla.

» Daca doriti sa experimentati un produs nou, netestat in timp, pe casa dvs….puteti sa o faceti, dar macar producatorul sa va ofere garantie, scrisa, ca nu veti avea condens care sa va picure in pod sau mansarda.

» Sfatul nostru este sa achizitionati tigla de la ei, dar sa montati folie anticondens pe astereala si sistem de reazem din sipci si contraspici care permit miscarea naturala a aerului, de la coama la streasina, in spatiul dintre invelitoare si folia anticondens, permitand in acest fel eliminarea condensului din structura acoperisului.

» Indiferent de decizia pe care o luati o sa va rugam sa reveniti pe site-ul nostru cu pareri despre produsele care le-ati achizitionat, in acest fel putand ajuta si alti cititori care se vor afla in aceeasi dilema ca dvs.

O zi buna si spor la construit!

Cum se monteaza tigla pe acoperis?

3 Comments

  1. Bună ziua. Am cumparat o casa la roșu acoperită cu tegola dar dorim să o acoperim cu tigla metalica. Nu stim însă daca trebuie să îndepărtăm tegola sau putem pune tigla metalică deasupra ei. Asteptam sfatul dumneavoastra.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.